"Det er dejligt at blive genforenet med bycamping"

Fra 2.690 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Tag sydpå i ferien og check ind på Fjordlyst Feriecenter, der ligger nærmest midt i den sønderjyske købstad Aabenraa. En uge i egen campingvogn giver god tid til afslapning, ro, hygge og masser af aktiviteter inkluderet for hele familien. 7 dage.

Fjordlyst Camping er en lille, hyggelig campingplads placeret i naturskønne områder i Aabenraa. Fra Campingpladsen er der kun 500 meter ned til stranden og havnen, samt 300 meter til skoven, derudover er der kun 2 km til centrum af byen, hvor du finder hyggelige caféer, shopping muligheder samt kulturelle og aktive oplevelser.

Pladsen byder på både åbne og mere lukkede pladser med hække rundt om, derudover har nogle af pladserne en fantastisk udsigt ud over fjorden eller byen. Servicebygningen er placeret centralt på pladsen, så uanset hvor du ligger har du ikke langt til faciliteterne.

Når du overnatter i Aabenraa, har du ikke langt til de mange aktiviteter og attraktioner, som Sønderjylland byder på. Brug en dag ved Vesterhavet på Rømø eller tag et smut til Dybbøl Banke og gå i soldaterne fra 1864’s fodspor. Denne pakke inkluderer forskellige aktiviteter, der indbyder til sjov og familiehygge. Læs mere om de aktiviteter herunder.

Inkluderet i pakken
7 nætter i egen campingvogn på Fjordlyst Feriecenter inkl. strøm
Billetter til Adventure Minigolf
2 timers kanosejlads på Haderslev Dam (Der er plads til 2 personer i hver kano)
Billetter til Vægtergang i Aabenraa

Pris for 2 voksne og 2 børn inkl 3 aktiviteter og 7 overnatninger kun 2.690 dkk
Du kan også finde priser for 2 voksne, 2 voksne og 1 barn samt 2 voksne og 3 børn. For andre kombinationer kontakt os først.

I betalingsmodulet vælg den uge hvor I ønsker at rejse. Denne pakke er mulig i højsæsonen. Det er muligt at tilkøbe ekstra kanosejlads, inkluderet i denne pakke er en 2 timers sejlads.

Adventure Minigolf
Banen har 12 huller, og den ligger på et kuperet terræn, vi har valgt en beplantning der gerne skulle kunne tiltrække en masse sommerfugle, så der også er noget at kigge på, mens man spiller minigolf

Kanosejlads
Tag på tour de kano og oplev naturen helt tæt på, når du padler dig afsted. I henter kanoer og redningsveste ved Danhostel Haderslev, som ligger direkte ud til Haderslev Dam. Der er masser af muligheder for ture fx til Dyrehaven hvor I kan holde spisepause eller tage på ekspedition i skoven.

Vægtergang
Følg vægteren på den traditionsrige vandring gennem Aabenraas hyggelige, gamle gyder og brolagte gader og hør byens spændende og dramatiske historie.

Vægterne fører an på den stemningsfyldte tur igennem de gamle gader i skumringen. Turen går fra Vægterpladsen gennem midtbyen og undervejs fortæller vægterne byens spændende og dramatiske historie.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 28-08-2020 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index