Sønderjyske feriepakker


Gendarmstien forbinder Padborg ved den dansk-tyske grænse med Skovby på Als. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede fra 1920 til 1958. Det meste af stien følger kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

Pris gyldig fra ma 01 okt 2018 - sø 31 mar 2019
Gendarmstien forbinder Padborg ved den dansk-tyske grænse med Skovby på Als. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede fra 1920 til 1958. Det meste af stien følger kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge

Længde: Ca. 26 km. En afstikker til Broagerland er en unik mulighed for at rejse igennem det spændende områdes historie – fra middelalderens kirker og den pulserende teglværksindustri til krigen i 1864, der satte sine dybe spor på Broagerland.

Længde: ca. 100 km. Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på ca. 100 km. med områdets syv kirker som fikspunkter.

Længde: ca. 22 km. Med sine smukke skove, langstrakte enge, frodige plantager, hyggelige landsbyer og spændende historie er Kær Halvø nord for Sønderborg en enestående oplevelse for alle sanser. Det gælder ikke mindst smagssansen, da Kær Halvø med rette kan kaldes for Sønderborgs vilde køkkenhave. Det er nemlig her, at mange lokale samler hyben, havtorn, skovsyre, ramsløg, brombær, hyldeblomster, æbler, nødder og meget mere.

Længde: ca. 32 km. Halvøen Løjt Land ligger smukt ved Lillebælt nordøst for Aabenraa og rager ud mellem de to fjorde Genner Bugt mod nord og Aabenraa Fjord mod syd. Det naturskønne område byder på et væld af udfoldelses- og aktivitetsmuligheder.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.