Frokostplatte på Krusmølle

Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa (Vis kort)
Kategori: Regnvejrsaktiviteter , En bid af sønderjylland

Dato: Fredag 10 mar 2017 - søndag 22 okt 2017

Krusmølle ligger i et naturskønt område midt imellem strand og skov. Træd indenfor og lad dig inspirere af en spændende livsstilsbutik, der også præsenterer et stort udvalg af lokale fødevarer. Slut dit besøg af i Fru Loffs café.

I Fru Loff's café serveres en frokostplatte med hjemmelavede specialiteter.

Fru Loffs Cafe er indrettet med gamle møbler og effekter. Læn dig tilbage i en af de magelige stole og kig i SE og HØR fra 1958 - eller i bøger og moderne tidsskrifter om mad og bolig. Har du lyst til at byde familie eller venner velkommen til "bondens bedste bord", så brug den hyggelige café - eller terrassen, når solen skinner.
På Fru Loffs frokostplatte findes hjemmelavet pålæg, som bliver serveret med velduftende nybagt brød. Frokostplatten lever sit liv i takt og pagt med sæsonens råvarer. Derfor er den i konstant forandring, men altid med et udvalg af salater, pålæg, suppe og fisk. Bliv overrasket og nyd årstidens frokostplatte.

Bestil

Aktivitet / forekomstForekomst Pris Antal
Pris i alt

Om denne aktivitet

Telefon nummer (booking)
  • 45 74686172
Email

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.