Rundvisning på Fuglsang Bryggeri

Bryggerivej 2, Haderslev 6100 (Vis kort)
Kategori: Den levende historie , En bid af sønderjylland, Grænseløs kultur

Dato: Onsdag 28 jun 2017 - onsdag 30 aug 2017

Hvordan brygger man øl og hvordan laver man sodavand? Det kan du lære meget mere om på en rundvisning på Fuglsang Bryggeri.

Bryggeriet Fuglsang kan med rette kalde sig Danmarks ældste familieejede bryggeri. Søren Christian Fuglsang grundlagde bryggeriet i 1865, og i dag er det nogle af hans tipoldebørn, som med respekt for håndværket og råvarerne fremstiller gedigent sønderjysk øl. Det er blevet til et stort udvalg af klassikere, som brygges efter traditionsrige opskrifter der er gået i arv. Derudover udvikler Fuglsang selv nye bryg. Familien driver også sin egen eksportmaltfabrik, som er en af Europas største – og det er selvfølgelig den, der leverer størstedelen af det gode malt til Fuglsangs øl. Derudover vælger brygmesteren at give nogle øltypers fyldige maltsmag lidt kant, idet han tilfører udvalgte humlesorter fra f.eks. USA, England eller Tyskland.

Mødested: P-pladsen foran bryggeriet.

Bestil

Aktivitet / forekomstForekomst Pris Antal
Pris i alt

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.