Træn fodbold med en Superliga-spiller

Stadionvej 5, 6100 Haderslev (Vis kort)
Kategori: Familieoplevelser

Dato: Torsdag 3 aug 2017 - torsdag 19 okt 2017

Er der en Superliga-stjerne i dig? Nu kan alle friske drenge og piger i alderen 8-12 år prøve at træne fodbold med en Superliga-spiller.

Superligaklubben SønderjyskE byder sammen med Haderslev Idrætscenter og Haderslev Fodboldklub på en helt speciel fodboldoplevelse for familiens 8-12-årige, som har mulighed for at træne fodbold med en superliga-spiller. Træningen varer 45 minutter og afsluttes med straffesparkskonkurrence. Efter træningen vil der være mulighed for at få autografer, og du kommer med på en rundtur på det nye store stadion Sydbank Park, hvor du hører, hvad der gemmer sig bagved SønderjyskEs superliga-succes. Vi slutter i loungen med en sodavand. Søskende og forældre kan gratis overvære træningen og deltage i rundvisningen.

Medbring træningstøj og fodboldstøvler. Omklædning foregår i Haderslev Idrætscenters omklædningsrum.
Arrangementet bliver kun afholdt ved min. 10 tilmeldte deltagere. Arrangementet kan blive aflyst i tilfælde af ændringer i SønderjyskE kampplan.

Der er mulighed for at købe en lækker hjemmelavet HICLub Sandwich i Haderslev Idrætscenters café.

Tilmelding 2 dage før inden kl. 12, hvis der ikke er 10 deltagere tilmeldt aflyses. Børnene skal møde omklædt og klar til at træne ved det angivne starttidspunt.

Bestil

Aktivitet / forekomstForekomst Pris Antal
Pris i alt

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.