Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44, 6340 Krusaa (Vis kort)
Kategori: Oplevelser og Attraktioner

Dato: Onsdag 1 mar 2017 - fredag 3 mar 2017

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Gastronomi med lokale råvarer. Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. Sønderjysk Gourmet Uge, giver dig en unik mulighed for, at prøve en 3 retter menu på Fakkelgaarden til kun 220 kr.

Gastronomi med lokale råvarer. Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. 

Her er det især de friske lokale råvarer og indflydelsen fra sønderjyske traditioner, som giver maden et helt særligt twist og sikrer gæster fra nær og fjern en uforglemmelig oplevelse.

Derudover krydres et besøg i Fakkelgaardens restaurant altid med særligt udsøgte vine, den bedste service og en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

Menu uge 9

Hummerbisque med stegt kammusling og syltet fennikel
Dansk kalvefilet med blomkål, løg og saltet brissel
Fakkelgaardens dessert med kaffe, karamel og brun farin

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.