Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder (Vis kort)
Kategori: Oplevelser og Attraktioner

Dato: Tirsdag 28 feb 2017 - lørdag 4 mar 2017

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – det velansete køkken som byder på kvalitet, håndværk, kreativitet og omhu. Sønderjysk Gourmet Uge, giver dig en unik mulighed for, at prøve en 3 retter menu på Schakenborg Slotskro til kun 220 kr.

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – beliggende på den smukke brostensbelagte slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten. Det velansete køkken på Schackenborg Slotskro byder på kvalitet, håndværk, kreativitet og omhu. Vores leverandører er omhyggeligt udvalgt efter tillid, troværdighed, råvarekvalitet samt ønsket om at servere lokale råvarer, heraf naturligvis en del af landbrugs -og naturprodukter fra Schackenborg Slots jorder. Schackenborg Slotskro – ærlig mad med smag

Menu i uge 9
Fiskebisque med jordskokker og kulmule

Schackenborg fasan, løgtema, svampe kartofler og svampesky

B52 chokoladedessert med kærnemælkssorbet

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.