Røde-Kro

Vestergade 2, 6230 Rødekro (Vis kort)
Kategori: Oplevelser og Attraktioner

Dato: Mandag 27 feb 2017 - søndag 5 mar 2017

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Røde-Kro er beliggende langs Hærvejen og dateres tilbage til 1649. Retterne er fra det klassiske køkken med sæsonens råvarer, hvor der kræses for detaljerne. Vinkort spænder bredt, og der er noget for enhver smag. Sønderjysk Gourmet Uge, giver dig en unik mulighed for, at prøve en 3 retter menu på Røde-Kro til kun 220 kr.

Røde-Kro er beliggende langs Hærvejen og dateres tilbage til 1649. Hotellet besidder 26 værelser, samt festlokaler og restauranten, der er nyrestaureret.

Her er der mulighed for at nyde en frokost med en kølig fadøl eller en middag i om aftenen, hvor der både er mulighed for retter fra det klassiske køkken, samt vores sæsonmenu med sæsonens råvarer, hvor der kræses for detaljerne. Vores vinkort spænder bredt, og der er noget for enhver smag.

Menu i uge 9

Oksehaleconsommé

Oksefilet med madeirasauce og variation af beder

Tarte Tartin med kanelparfait

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.