Østers- og MuslingeSafari

Slotsgaden 19, Møgeltønder, 6270 Tønder (Vis kort)
Kategori: Familieoplevelser, For naturelskere

Dato: Søndag 8 okt 2017 - lørdag 9 dec 2017

Vadehavets sikreste Østers- & MuslingeSafari med guide, hvor vi KUN 300 meter fra kysten samler masser af østers samt forskellige muslingearter. Glæd dig til en smagsprøve fra havets bund, og hør mere om tilberedning samt østers betydning igennem tiden.

Turen har fokus på indsamling af verdens frækkeste råvare - østers – og Vadehavets mange lækre muslingearter: fx sandmuslinger, knivmuslinger, blåmuslinger og hjertemuslinger. Det er ikke sikkert, at vi kan indsamle alle arter hver gang, men alle kan være sikre på en eksklusiv samling af friske østers og muslinger, direkte fra naturens eget spisekammer. På Østers & MuslingeSafari går vi ca. 300 meter ud i Nationalpark Vadehavet ved lavvande, hvor vi kan samle MASSRER af østers og forskellige muslinger. Østers- og muslingebankerne, som vi besøger, ligger i det reneste område i Vadehavet, dog er fortæring af østers og muslinger altid på eget ansvar. På turen fortæller Sort Safaris naturvejleder den eventyrlige historie om Vadehavsøsters, der oprindeligt var en vigtig eksportvare og som udelukkende tilhørte kongen.

Bestil

Aktivitet / forekomstForekomst Pris Antal
Pris i alt

Om denne aktivitet

Telefon nummer (booking)
  • 45 73726400
Email

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.