Sønderjyske feriepakker - Det er dejligt at blive genforenet...


På Kunstmuseet i Tønder og Kunstmuseet Brundlund fejres Genforeningsjubilæet og venskabsåret mellem Danmark og Tyskland i 2020 med en fælles udstilling. Ved køb af denne pakke har du god tid til at opleve begge museer, da 2 overnatninger i Aabenraa er inkluderet.

Nyd et lækkert ophold på Sønderborgs nyeste hotel Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Forkæl dig selv i spa afdelingen og afslut ophold med at fordybe dig i Sønderjyllands historie på Sønderborg Slot.

I skærbækcentret er der lagt op til ægte familiehygge i trygge rammer med fokus på nærvær og samvær. På stranden på Rømø kommer I op i gear og får frisk vind i håret, når KiteSyd udfordrer jer til en rask familiedyst i de sjove blokarts.

Nyd et luksus ophold på det smukke Hotel Alsik på havnefronten i Sønderborg samtidig med at I oplever nogle af områdets top attraktioner som er inkluderet i prisen.

På dette lækre 3 dages ophold i Nordborg på Als, får du udover forkælelse på Hotel Nørherredhus, også greenfee til Nordborg Golfklub for kun 1.060 kr per person.

Bo i det smukke Sønderjylland ved Gråsten med den mest fantastiske udsigt til Flensborg Fjord, mens du prøver kræfter med den smukt beliggende golfbane.

Pak campingvognen og kør mod Sønderjylland. Ved kysten mellem Haderslev og Aabenraa finder du Gaasevig Camping. Her venter en uge med strand, hygge og aktiviteter inkluderet. 7 dage.

En 3 dags tur hvor I har mulighed for at opleve den smukke ø Als. Fra Sønderborg cykler I til Mjels ved Nordborg, og dagen efter retur til Sønderborg.

Oplev Als med en lokal guide, som viser jer øens bedste havørredvand og hemmelige hotspots og derudover kommer med masser af tips og tricks til de lokale fiskesteder.

Overnat i hjertet af Haderslev – tæt på både by og vand. Nyd en skøn kanotur på Haderslev Dam og hold undervejs en pause i Haderslev Dyrehave, hvor du kan nyde den medbragte picnickurv.

Stjerneoplevelse på oplevelses og videns parken Universe, den ny renoverede Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværksmuseum, Sønderborg Slot med den store Genforeningsudstilling samt besøg i Historiecenter Dybbølbanke, en aktiv soldaterlejr

Med et golfophold på hotel Europa og green fee til Sønderjyllands Golfklub får du det bedste af Sønderjylland. Bo midt i den smukke by Aabenraa, nyd et ophold med fremragende mad på Hotel Europa og spil golf på Sønderjyllands smukkeste bane.

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd kombinationen af forkælelse på Sønderborgs nyeste hotel Alsik Hotel & Spa med en vandretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

Bo tæt på Gråsten, med udsigt til Flensborg Fjord, og prøv kræfter med to af Sønderjyllands smukke golfbaner på dette 2 nætters ophold på Benniksgaard.

Oplev på denne kør selv tur i egen bil, verdens bedst bevarede feltbefæstningslinje fra 1. verdenskrig, inkl. 2 begravelsespladser. Dyk ned i historien om den tyske kejserlige hær der byggede forsvarslinjen i 1916-1918. Der er sørget for både frokost og aftensmad på denne tur på 2 af Sønderjyllands hyggelige restaurationer.

Als – rundt om Alssund – Sønderborg – Dybbøl og Historie Center – Broagerland – Gråsten - Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

I samarbejde med Hotel Sønderborg Strand giver vi jer her muligheden for at opleve Gendarmstien for en dag med efterfølgende 2-retters menu og overnatning på dette attraktive hotel, lige ned til stranden og de historiske omgivelser i Sønderborg. Prisen er kun 749 DKK per person i delt dobbeltværelse.

Tag sydpå i ferien og udfordr dig selv og familien i en lang række aktiviteter, hvor I både kan have det sjovt sammen og få sved på panden. Pakken egner sig til børnefamilier med børn over 6 år.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: Index