Sønderjyske feriepakker - Sønderjyllands Gourmetuge med fly og overnatning


Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9. Denne pakke er tilgængelig med afgang mellem 27.02 og 02.03.18 I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Hotel og Restaurant Fakkelgården, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjyske gourmetaften.

Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9 - den 26.02 - 04.03. I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Comwell Sønderborg, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjysk gourmetaften den første aften. Dag to er på egen hånd og frit valg blandt de deltagende restauranter om aftenen.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.