Sønderjyske feriepakker - Cykelpakker


Oplev den prisvindende cykelrute i Sønderjylland, på Fyn og ved Lillebælt. Denne pakke tager dig med rundt på den vestlige sløjfe af Østersøruten. Turen er på ca. 330 km. Pakken er tilgængelig i perioden mellem 1. april og 30. september 2019.

Als – rundt om Alssund – Sønderborg – Dybbøl og Historie Center – Broagerland – Gråsten - Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

Oplev den fantastiske natur mellem de nordligste fjorde i Sønderjylland; Aabenraa og Haderslev Fjorde. Oplev Aarø og det helt særlige samfund, der findes på en lille ø. Turen er ca. 111 km i alt. Pris pr. person i delt dobbeltværelse: DKK 1624.

Oplev den fantastiske natur i det sydøstlige hjørne af Sønderjylland på den bedst mulige måde – fra en cykel, hvor du kan komme helt tæt på! Turen er ca. 130 km i alt. Pris pr. person i delt dobbeltværelse: DKK 1765,50

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.