Sønderjyske feriepakker - Minieferie og weekendophold


Pris gyldig fra lø 03 nov 2018 - sø 04 nov 2018
Lørdag den 3. november har du mulighed for at nyde en 4 retters menu i de historiske rammer i riddersalen på Sønderborg Slot og få en fornemmelse af den særlige stemning, som slottet giver. Menuen bliver sammensat af Det Sønderjyske Køkken, der også har stået for udvælgelsen af de vine, der serveres til middagen.

Kast dig ud i et væld af aktiviteter og oplevelser lørdag og søndag den 3. og 4. november 2018 når Årets Vildtret finder sted i Mommark på Als. Overnat på Mommark Handelskostskole - i hjertet af de fleste aktiviteter - og fornem stemningen når kokke, jægere og andre entusiaster fra hele landet samles til en weekend fyldt med aktiviteter, hvor jagt, vildt og gourmet er i højsæde.

Pris gyldig fra to 22 mar 2018 - sø 21 okt 2018
Overnat i tre nætter på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs (Gråsten) eller Enjoy Resorts Rømø. Inkluderet i prisen er entrebilletter til Universe Science Park på Als.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.