Sønderjyske feriepakker - Miniferie og weekendophold


På Kunstmuseet i Tønder og Kunstmuseet Brundlund fejres Genforeningsjubilæet og venskabsåret mellem Danmark og Tyskland i 2020 med en fælles udstilling. Ved køb af denne pakke har du god tid til at opleve begge museer, da 2 overnatninger i Aabenraa er inkluderet.

Nyd et lækkert ophold på Sønderborgs nyeste hotel Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Forkæl dig selv i spa afdelingen og afslut ophold med at fordybe dig i Sønderjyllands historie på Sønderborg Slot.

I skærbækcentret er der lagt op til ægte familiehygge i trygge rammer med fokus på nærvær og samvær. På stranden på Rømø kommer I op i gear og får frisk vind i håret, når KiteSyd udfordrer jer til en rask familiedyst i de sjove blokarts.

Nyd et luksus ophold på det smukke Hotel Alsik på havnefronten i Sønderborg samtidig med at I oplever nogle af områdets top attraktioner som er inkluderet i prisen.

Oplev Als med en lokal guide, som viser jer øens bedste havørredvand og hemmelige hotspots og derudover kommer med masser af tips og tricks til de lokale fiskesteder.

Overnat i hjertet af Haderslev – tæt på både by og vand. Nyd en skøn kanotur på Haderslev Dam og hold undervejs en pause i Haderslev Dyrehave, hvor du kan nyde den medbragte picnickurv.

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd kombinationen af forkælelse på Sønderborgs nyeste hotel Alsik Hotel & Spa med en vandretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

I samarbejde med Hotel Sønderborg Strand giver vi jer her muligheden for at opleve Gendarmstien for en dag med efterfølgende 2-retters menu og overnatning på dette attraktive hotel, lige ned til stranden og de historiske omgivelser i Sønderborg. Prisen er kun 749 DKK per person i delt dobbeltværelse.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 23-11-2020 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: Index