Sønderjyske feriepakker - Naturpakker


Kast dig ud i et væld af aktiviteter og oplevelser lørdag og søndag den 3. og 4. november 2018 når Årets Vildtret finder sted i Mommark på Als. Overnat på Mommark Handelskostskole - i hjertet af de fleste aktiviteter - og fornem stemningen når kokke, jægere og andre entusiaster fra hele landet samles til en weekend fyldt med aktiviteter, hvor jagt, vildt og gourmet er i højsæde.

Pris gyldig fra ma 01 okt 2018 - sø 31 mar 2019
Gendarmstien forbinder Padborg ved den dansk-tyske grænse med Skovby på Als. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede fra 1920 til 1958. Det meste af stien følger kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge

Kombi-turbilletten giver adgang for 1 voksen person til 1 tur med Haderslev Dambåd og 1 guidet tur hos Fighter Wing i 2018. Oplev naturskøn sejlads med Haderslev Dambåd og mærk suset hos Fighter Wing, hvor du møder lidt af hverdagen på flyvestationen med F16 fly, brandbiler og hundepatruljer.

Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på 106 km. med områdets ni kirker som fikspunkter.

Gendarmstien forbinder Padborg ved den dansk-tyske grænse med Skovby på Als. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede fra 1920 til 1958. Det meste af stien følger kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.