"Det er dejligt at blive genforenet på Sønderjyske Golfbaner 2 nætter"

Fra 3696 DKK

for 2 voksne

Bo tæt på Gråsten, med udsigt til Flensborg Fjord, og prøv kræfter med to af Sønderjyllands smukke golfbaner på dette 2 nætters ophold på Benniksgaard.

Bo på det smukke Benniksgaard, som var en landbrugsgår før de første hotelværelser kom til i 200. Hotellet drives i dag af Mads Friis, og udover hotel, B&B og restaurant drives der også en butik med lokale specialiteter på stedet.
Du har på Benniksgaard mulighed for at bo direkte ved banen, kun 50 m fra 1. tee på Benniksgaard Hotel eller 150 m fra 1. tee på Benniksgaard Anneks.

Hos Benniksgaard Golfklub får du en fantastisk golfoplevelse på en af de smukkeste golfbaner i Danmark! Beliggende lige ned til Flensborg Fjord og med en imponerende udsigt ud over fjorden fra mange af banens 18 huller. Området er en naturperle, og golfbanen er skabt i et naturfredet område. Her får du en flot, kuperet bane med den smukkeste udsigt, fine træningsfaciliteter, og på mange af hullerne er der små søer i spil.

Udover 2 dages golffee til Benniksgaard Golfklub, er der også greenfee inkluderet til Aabenraa Golfklub som ligger i smukke omgivelser nord for Aabenraa. Banen er centreret omkring 3 store søer og de levende hegn former smukt en del af banen. De kuperede greens byder udfordring for spillere på alle niveauer.

Denne pakke er inkl. 2 overnatninger, morgenbuffet, to dage golffees til Benniksgaard Golfklub og 1 dags golffee til Aabenraa Golfklub.

Når du har booket pakken, så husk at reservere plads på golfbanen hos golfbox.dk

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index