"Det dejligt at blive genforenet med Grænselandet"

Fra 1.760 DKK

for 2 personer

På Kunstmuseet i Tønder og Kunstmuseet Brundlund fejres Genforeningsjubilæet og venskabsåret mellem Danmark og Tyskland i 2020 med en fælles udstilling. Ved køb af denne pakke har du god tid til at opleve begge museer, da 2 overnatninger i Aabenraa er inkluderet.

Medgang & modgang - Udvekslinger mellem dansk og tysk kunst behandler forholdet mellem den danske og den tyske kunstscene over en periode på 200 år fra 1820 til 2020 – en periode, hvor der opleves inspirationer og venskab de to lande imellem, men også fjendskab og en afstand til de kunstneriske strømninger fra Tyskland herhjemme i Danmark.

Begynd evt. oplevelsen på Kunstmuseet i Tønder, der huser den historiske udstilling.
Derefter tager du den naturskønne tur til Aabenraa hvor du overnatter på Skovridergaarden så du er frisk til næste dags besøg på Kunstmuseet Brundlund Slot i Aabenraa. Det gamle slot lægger i dag park og rum til danske og tyske samtidskunstneres værker.

Overnatningerne foregår i Skovridergaardens Ferielejlighed. Lejligheden ligger i udkanten af Aabenraa i stille omgivelser tæt på skoven. I lejligheden findes der wifi, stor tv-pakke, linned (sengetøj, håndklæder, viskestykker m.m.), lille køkken med komfur og ovn, badeværelse med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Udendørs siddepladser med grill og stor p-plads.

Der er ca. 1.5 km til centrum af Aabenraa, hvor I finder en lang række restauranter, som I kan nyde, hvis I ikke ønsker selv at lave aftensmad.

Inkluderet i pakken
Entrebillet til Tønder Kunstmuseum
Entrebillet til Kunstmuseet på Brundlund Slot
Overnatning i Skovridergaardens Ferielejlighed, Aabenraa

Bemærk at voucheren Medgang & modgang - Udvekslinger mellem dansk og tysk kunst gælder til både Brundlund Slot og Kunstmuseet i Tønder (Skal ikke nødvendigvis bruges samme dag).

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index