"Det er dejligt at blive genforenet med sin familie i Sønderjylland"

Fra 4.129 DKK

For 2 voksne og 2 børn (0-4 år)

Nyd et luksus ophold på det smukke Hotel Alsik på havnefronten i Sønderborg samtidig med at I oplever nogle af områdets top attraktioner som er inkluderet i prisen.

Skal ferien tilbringes i Danmark, så kom og besøg Alsik i smukke Sønderborg. Her er masser af muligheder for hele familien, tag f.eks. til Universe,, besøg Dybbøl Mølle og Skanserne, nyd en stor is langs den flotte havnepromenade fra Alsik forbi Sønderborg Slot om til stranden, gå på vandretur ad Gendarmstien og oplev den smukke natur og historiens vingesus eller ta´på shoppingtur på det hyggelige strøg i Sønderborg. De voksne kan forkæles i Alsik Spa Pool & Fitness imens børnene spiller spil eller ser film i TeenClub.

I denne pakke er der inkluderet billetter til Sønderborgs top 5 attraktioner, nemlig Universe, Sønderborg Slot, Cathrinesminde Teglværksmuseum, Dybbøl Mølle og Historiecenteret Dybbøl Banke. Ved den første attraktion vil jeres voucher blive ombyttet til en fysisk billet som giver adgang til de øvrige attraktioner.

Inkluderet:
2 overnatninger med halvpension
2 retters middag i Restaurant Alsik (Køkkenchefens valg)
Adgang til Alsik Spa Pool og Fitness (Nordisk spa er ikke inkluderet i dette ophold)
Morgenmad
Billetter til Sønderborgs 5 stjerneattraktioner

Bemærk at aftensmad til børn (0-12) ikke er inkluderet, det er dog muligt at tilkøbe i restauranten. I øjeblikket er Spa'en lukket for børn pga corona restriktioner, hold øje med Alsiks hjemmeside for nyt.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index