"Det er dejligt at blive genforenet på en fluefisker tur"

Fra 3.820 DKK

for 2 personer

Oplev Als med en lokal guide, som viser jer øens bedste havørredvand og hemmelige hotspots og derudover kommer med masser af tips og tricks til de lokale fiskesteder.

Med sin 165 kilometers kyststrækning har Als masser at byde på – også for inkarnerede lystfiskere.
Fra lavvandede fjordområder til åben kyst præget af stejle skrænter og bøgeskov. At være på en ø gør det muligt at finde de perfekte forhold i stort set al slags vejr.
Der er mulighed for at istandgøre fiskene, pakke og fryse dem eller tilberede et aftensmåltid, her hos Danhostel Vollerup.

Inden fiskeriet starter, vil der være gennemgang af fiskestedet og vejledning omkring fisketeknik og valg af flue. Efter ankomst hos Danhostel Sønderborg Vollerup, aftaler I mødested med guiden, som er den lokalkendte Jens Jacob Ditlev.

Der er mulighed for enten 3 timers fiskeri eller 6 timers fiskeri. Bemærk at turen er maksimum for 4 deltagere og kun for fluefiskere. Fiskeriet foregår fra kysten.

Vælg mellem overnatning på et familieværelse eller i feriehytte.

Ved overnatning i værelse: 2 overnatninger i værelse med bad, toilet, sengelinnedpakke med håndklæde og stor morgenbuffet. 3 timers fiskeri med guide.

Ved overnatning i hytte: 2 overnatninger i feriehytte m. bad, toilet og slutrengøring. Linnedpakke/ morgenmad/ selv smurt madpakke kan tilkøbes på stedet. 3 timers fiskeri med guide.

Ekstra 3 timers fiskeri kan tilkøbes i bestillingsmodulet.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index