"Det er dejligt at blive genforenet på et golfophold"

Fra 1.045 DKK

per person

Med et golfophold på hotel Europa og green fee til Sønderjyllands Golfklub får du det bedste af Sønderjylland. Bo midt i den smukke by Aabenraa, nyd et ophold med fremragende mad på Hotel Europa og spil golf på Sønderjyllands smukkeste bane.

Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade, lystbådehavn og strand. Alle værelser er moderne og smagfuldt indrettede med eget bad, toilet, hårtørrer, strygejern og strygebræt, fladskærm, kabel-TV, gratis trådløs internet, kaffemaskine og minibar. Herudover er der aircoolere på samtlige værelser.

Uanset om du vælger at overnatte 1, 2 eller flere nætter, så er målet, at du kommer igen. Derfor vil alle du møder være smilende, hjælpsomme og imødekommende og vil gøre det yderste for, at du føler dig forkælet og går derfra med en rigtig god oplevelse – og forhåbentlig kommer igen. Der er installeret en motionscykel, der er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Kommer du i en Tesla, er der 2 pladser til opladning.

Sønderjyllands Golfklub er et af Danmarks ældste golfanlæg med proshop og restaurant. En klub med professionel og moderne faciliteter.
En harmonisk 18 hullers skov/parkbane, banen er smukt beliggende i Årtoft plantage.
Terrænet er afvekslende og let kuperet med lyng, skov, kløfter og en righoldig fauna og flora.
• Par 3 bane,
• Café og Restaurant Bendiks,
• Hyggelig terrasse med udsigt til puttinggreen og 18. green,
• Leje af golfcart/trolley,
• Drivingrange med frie bolde,
• Træningsbunker,
GOLFSTORE : velassorteret, professionel custom fitting, garanteret lav pris, fordelagtige produkter.

Denne pakke indeholder;
2 retters middag i Fox and Hounds
1 x overnatning på Hotel Europa
1 x morgenmad
1 x green fee til Sønderjyllands Golfklub (Husk at bestille tid i Golfbox.dk)

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index