"Det er dejligt at blive genforenet på et familieophold med 5 attraktioner i Sønderjylland"

Fra 2.498 DKK

for 2 voksne og 2 børn (5-15 år)

Stjerneoplevelse på oplevelses og videns parken Universe, den ny renoverede Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværksmuseum, Sønderborg Slot med den store Genforeningsudstilling samt besøg i Historiecenter Dybbølbanke, en aktiv soldaterlejr

Danhostel Sønderborg Vollerup, det sjoveste vandrerhjem, beliggende i udkanten af Sønderborg, tæt ved skov, strand og Sønderborg Cafe miljø.

Danhostel Sønderborg Vollerup tilbyder moderne dobbelt- og familieværelser. Flere handicap og allergi venlige værelser. Desuden har vi også feriehytter (mini sommerhuse). Vi har en stor have med fugle og dyr. Og en anden have med aktiviteter så som trampoliner, minigolf, stor grøn areal og legeplads.

Adgang til trådløst internet. Gratis parkering. Bilfri have.

Vort tilbud inkluderer billetter til Universe, Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværk, Sønderborg Slot og Historiecenter Dybbølbanke. I kan vælge mellem enten værelsesophold eller ophold i hytte:

2 overnatninger på værelser m. bad/toilet/ sengelinnedpakke og håndklæde / morgenbuffet (inkl. billetter til Universe, Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværk, Sønderborg Slot og Historiecenter Dybbølbanke) på valgfri dato (udleveres hos Danhostel Sønderborg Vollerup)

Eller 2 overnatninger i en feriehytte med egen forplejning og sengelinned (inkl. billetter til Universe, Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværk, Sønderborg Slot og Historiecenter Dybbølbanke) på valgfri dato (udleveres hos Danhostel Vollerup)

Det er muligt at tilkøbe 2 ekstra overnatninger på Danhostel Vollerup så I får endnu mere tid til at gøre brug af jeres Stjernebilletter.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index