"Det er dejligt at blive genforenet på en kanotur på Haderslev Dam"

Fra 1.635 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Overnat i hjertet af Haderslev – tæt på både by og vand. Nyd en skøn kanotur på Haderslev Dam og hold undervejs en pause i Haderslev Dyrehave, hvor du kan nyde den medbragte picnickurv.

Bo på dejlige Danhostel Haderslev - lige midt i naturen og alligevel med kort afstand til Historiske Haderslev By. Overnat i dejligt værelse med eget bad og toilet, inkl. morgenmad, smør-selv-madpakke samt sengelinned og håndklæde.

Danhostel Haderslev er beliggende lige ved Haderslev Dam, hvor du kan nyde en skøn kanotur. Haderslev Dam er Sønderjyllands største sø eller egentlig 3 søer, som strækker sig igennem Haderslev tunneldal fra Haderslev by og ca. 6 km mod vest. De tre søer er adskilt ved dæmninger, som deler Dammen op i tre dele, nemlig Hindemade længst mod vest, Haderslev Dam i midten og Inderdammen tættest ind mod Haderslev by. De tre søer er forbundet via Tørning Å og Ny Koldbæk. I søen ligger to øer, nemlig den træbevoksede Granø og den græsklædte Mågeø, der begge ejes af familien Fuglsang, som også ejer Bryggeriet Fuglsang.

I kan lægge til med kanoen ved Bergs Plads, hvor I også finder borde og bænke. Fra Bergs Plads kan I vandre op i Haderslev Dyrehave. Undervejs passerer I Sofies Kilde – snyd endelig ikke jer selv for at smage på det lækre vand.

Haderslev Dyrehave ligger smukt ned mod den vestlige del af Haderslev Dam ved Nørskovgård. Dyrehaven er oprettet i 1994 og er på ca. 100 hektar. Der går ca. 200 dådyr og 20 krondyr i Dyrehaven, og hvert år fødes der ca. 70 kalve. Der er rige muligheder for at se både krondyr og dådyr, der ofte færdes i flokke og gerne på de åbne sletter. Der er 4 indgange/porte til Dyrehaven og mange stier - også handicapvenlige. For ikke at skræmme vildtet, anbefales det at man holder sig på disse.

Der er plads til 2 personer per kano.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index