"Det er dejligt at blive genforenet i Sønderborg"

Fra 1.123,50 DKK

per person ved 2 personer

Nyd et lækkert ophold på Sønderborgs nyeste hotel Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Forkæl dig selv i spa afdelingen og afslut ophold med at fordybe dig i Sønderjyllands historie på Sønderborg Slot.

Check-in i skønt dobbeltværelse med udsigt. På værelset ligger jeres personlige Alsik spa Kit med lækre welnessprodukter klar. Hop i badekåben og slippers, og slentre over til Alsik Spa hvor infinity poolen med udsigt over Alssund varmt kan anbefales. Forkæl jer selv med en behandling (forudbestilles/-20%) og få adgang til Tea Lounge og Salt Lounge. I kan stille den lille sult i Alsik Spa Café (øko. knækbrød og humus & pesto). Udover Alsik Spa har I også adgang til fitness & yoga. I kan opgradere jeres spaophold med adgang til Nordisk Spa (forudbestilles da begrænset pladser).
Efter en dejlig spadag venter en udvalgt 2-retters middag jer i Restaurant Alsik.

Efter en skøn overnatning og lækker morgenmad kan I slentre langs havnekajen ned til det storslåede Sønderborg Slot. Her venter jer en dag i historiens tegn! På Sønderborg Slot kan du opleve næsten 800 års dramatisk historie om Sønderjylland og Slesvig. De mange rum byder på moderne udstillinger om Sønderjyllands og grænselandets omskiftelige historie, den danske kong Chr. II’s fangenskab på slottet, det danske nederlag i 1864 og de mange danskeres deltagelse i 1. Verdenskrig på tysk side inden Genforeningen i 1920.

Du kan også opleve den anmelderroste udstilling ’100 år med Danmark – Sønderjylland siden Genforeningen,’ der både er til den historieinteresserede, den nysgerrige, den som vil lære, den unge, den gamle – kort fortalt udstillingen er både for børn og voksne.

Du har ikke set Sønderjylland, hvis du ikke har været på Sønderborg Slot!

Inkluderet i opholdet
· Overnatning i skønt dobbelt værelse med udsigt
· ”Nordic Glow” – dit personlige Alsik Spa Kit med lækre wellness-produkter
· Adgang til Alsik Spa Pool Hot-tub og udendørs saltvands pool
- 20% rabat på valgfri 60 min. behandling - i forbindelse med en behandling er der eksklusivt adgang til Tea Lounge og Salt Lounge. (Skal forudbestilles ved at kontakte hotellet på 74 20 30 00)
- Alsik Spa Café - til den lille sult - økologisk knækbrøds sticks / humus og pesto tapanade.
· Fri adgang og benyttelse af fitness & Yoga Studio
· Køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik
· Stor morgenbuffet i Restaurant Alsik
· Lån af Spa badekåbe og slippers under opholdet
Billetter til Sønderborg Slot

Prisen for dette ophold for 2 personer inkl. det ovenstående: Fra 2.342 dkk.
Mod et tillæg er det også muligt at booke dette ophold for 1 person i enkeltværelse.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index