"Det er dejligt at blive genforenet på campingpladsen"

Fra 2.832 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Pak campingvognen og kør mod Sønderjylland. Ved kysten mellem Haderslev og Aabenraa finder du Gaasevig Camping. Her venter en uge med strand, hygge og aktiviteter inkluderet.
7 dage.

Alt det gode ved strand camping finder du hos Gåsevig Strand Camping i Sønderjylland. Campingpladsen er centralt beliggende med gode transportforbindelser fra Fyn og det øvrige Jylland, har korte afstande til mange spændende seværdigheder, og har en masse sjove aktiviteter, der retter sig mod hele familien.

På campingpladsen finder du en masse aktiviteter, der opmuntrer til en aktiv og hyggelig strand camping i hele familiens selskab. For eksempel har campingpladsen børnedisko til de helt små, snobrød og pandekager over bål samt familiekaraoke og mange andre familieaktiviteter.

Denne pakke inkluderer (læs mere om aktiviteterne længere ned):
7 nætter i egen vogn på Gaasevig Strand Camping inkl. strøm
Billetter til Gram Lergrav og Palæontologisk Museum
Billetter til 3D bueskydning i Pamhule Skov

Pris for 2 voksne og 2 børn inkl 2 aktiviteter og 7 overnatninger kun 2.892 dkk
Du kan også finde priser for 2 voksne, 2 voksne og 1 barn samt 2 voksne og 3 børn. For andre kombinationer kontakt os først.

Gram Lergrav
Besøg det naturhistoriske museum i Gram, hvor du selv kan grave fossiler frem, som du må tage med hjem. Oplev også den flotte udstilling med forstenede havdyr og spær øjnene op ved synet af Danmarks største skeletter, som stammer fra uddøde hvaler.

Husk dine gummistøvler, når du går direkte ned til den gamle havbund i museets lergrav, hvor forstenede rovsnegle, krabber og hajtænder venter på at se solens lys for første gang i 10 millioner år. Indenfor kan du nyde forfriskninger i caféen, mens du nærstuderer dine fund. Kom og bliv klogere, mens du får jord under neglene.

3D bueskydning
Pamhule 3D buebane er beliggende ca. 7 km fra Haderslev centrum tæt på Haderslev Dyrehave. 3D bueskydning er for alle både børn og voksne. Vi finder en bue samt udstyr, der passer til hver enkelt og efter en gennemgang af buen og et par prøveskud fortsætter vi ud på en 14 måls bane. Man skyder efter dyr fremstillet i skum og i naturlig størrelse. Banen er beliggende i skøn natur tæt på Haderslev Dyrehave, og der er mulighed for at slutte turen med madpakke ved de opstillede borde/bænke sæt eller i vores hytte der er til rådighed for gæster på banen.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index