"Det er dejligt at blive genforenet på en cykeltur på Als"

Fra 2.190 DKK

for 2 personer

En 3 dags tur hvor I har mulighed for at opleve den smukke ø Als. Fra Sønderborg cykler I til Mjels ved Nordborg, og dagen efter retur til Sønderborg.

Danhostel Sønderborg Vollerup klarer overnatning med lækker morgenmad og madpakke til turen. Vi hjælper også gerne med bagagetransporten. Vandrerhjemmet er cykel overnatning kvalitetsmærket!

En dejlig tur enten igennem Nørreskoven, eller hvis man er frisk måske Mountain bikes på Alsstien er en udfordring. Den går langs østkysten ud mod Lillebælt. I får selvfølgelig et kort med.
Danhostel Sønderborg Vollerup tilbyder opbevaring af cykler i aflåst rum i ny lukket bygning. Rengørings faciliteter til cyklerne. Vor nabo er et proffesionelt cykelværksted.

Bøgebjergggård bed and breakfast ligger meget kuperet midt i naturen. Forenden af en blind vej, direkte med adgang til Mjelssø. Vi har 800 m. til nærmeste nabo. Vores perle har gode muligheder for at nyde naturen, fugle og dyreliv.
Der er god mulighed for at vandre, løbe og cykelturen. Vi har 5 km til Nordborg by, Univers, Nordborg slot, golfbane og svømmehal.
Søerne Oldenor, Mjelssø og Bundsø ligger vi midt imellem. Gode muligheder for at besøge Mjels havn og Dyvig havn med Dyvig kro. Gode sandstrande på Nordals.
Færgen bitten sejler på 15 min. Til Jylland.
Vi bor på en nedlagt gård uden dyr. Masser af udenomsplads.
Mange terrasser står klar med havemøbler.
Vi har store gode værelser med fælles bad. Gratis kaffe og te.

Pakken indeholder 2 nætter i Sønderborg og 1 nat på Nordals.
inkl. linnedpakke m. håndklæde, morgenbuffet/morgenmad
Ved støre familier venligst kontakt Danhostel Sønderborg-Vollerup for muligheder.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index