"Det er dejligt at blive genforenet med familien om sjove oplevelser i naturen"

Fra 3.423 DKK

for 2 voksne og 2 børn

I skærbækcentret er der lagt op til ægte familiehygge i trygge rammer med fokus på nærvær og samvær. På stranden på Rømø kommer I op i gear og får frisk vind i håret, når KiteSyd udfordrer jer til en rask familiedyst i de sjove blokarts.

På den jyske vestkyst er der både mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af i familiens skød, samtidig med at I kan få pulsen op og vind i håret i en rask familiedyst i de sjove blokarts.

Hele sommeren igennem tilbyder skærbækcentret en række, sjove familievenlige aktiviteter med fokus på nær- og samvær. Måske er du den fødte bolchekoger, ellers hvad med at teste dine evner som kunstmaler? Du kan også lære at lave fin glaskunst lige til at pynte op med derhjemme, eller hvad med at lære at lave mad sammen med vores dygtige kokke? Er du til dyr, kunne det måske være noget med en dejlig sejltur ud i Vadehavet for at se på sæler, og ellers kan I også tage med på bondegårdsbesøg. Her hjælper vi med at fodre og klappe kalvene, ser hvordan køerne bliver malket og hører en masse om økologisk landbrug. Og så skal vi selvfølgelig også lege, hoppe og springe i halm og trampolin.

På Sønderstrand på Rømø kan I udfordre jer selv i en rigtig familiedyst i de sjove blokarts. Der findes ganske enkelt ikke bedre sted i hele Nordeuropa at prøve denne actionprægede oplevelse. Rømø har uanset vindretning, det helt perfekte spot til strandsejlads.

KiteSyd har i forbindelse med coronapandemien lavet forskellige tiltag, som sikrer, at aktiviteten kan gennemføres på en forsvarlig måde, bl.a. foregår introduktionen via en online introduktionsvideo, så I ikke behøver at stå tæt på instruktøren. Det er obligatorisk at køre med hjelm og en god ide med handsker. Cykelhjelm vil være ok. (på grund af Covid-19 situationen, anbefaler vi at medbringe egne hjelme og handsker, hvis I ikke har, er det stadigt muligt at låne af os).

Hvis I ikke har prøvet det før, så anbefales det, at se vores lille intro video først. Se introduktionsvideo her

Ifølge tripadvisor, er det nr. 1 aktivitet på Rømø. Besøg vores facebook.com/kitesyd for at se små videoklip eller læse om gæsternes oplevelser.

Vi glæder os til, at se jer på Sønderstrand på Rømø til en times CO2 neutral action.

Vi tager forbehold for udsolgte datoer og vejrlig. I tilfælde af dårligt vejr, flyttes aktiviteten til dagen efter. Blokart gennemføres derfor som udgangspunkt altid på 2. dagen af opholdet. Vælg derfor blokart til som aktivitet dagen efter ankomst.
Børn helt ned til 6-8 års alderen kan lære at styre en blokart, mindre børn anbefales at køre med i en dobbelt blokart.

Der skal afregnes for strøm ved afrejse. Kr. 3,00/kWh

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index