"Det er dejligt at blive genforenet til en familiedyst i naturen"

Fra 6.589 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Tag sydpå i ferien og udfordr dig selv og familien i en lang række aktiviteter, hvor I både kan have det sjovt sammen og få sved på panden. Pakken egner sig til børnefamilier med børn over 6 år.

Udgangspunktet for jeres ferie i Sønderjylland er Skærbækcentret, hvor I overnatter i hytte med 2 soveværelser, hems, badeværelse, køkken og opholdsrum. Desuden er der ved alle hytterne en overdækket terrasse med havemøbler. Skærbæk er beliggende i hjertet af Sønderjylland – ikke langt fra Rømøs lækre strande på vestkysten, men heller ikke langt fra de bakkede naturområder og børnevenlige strande ved østkysten.

I løbet af jeres uge i Sønderjylland skal I dyste mod hinanden både på stranden, i skoven og helt oppe mellem trætoppene. Læs mere om de enkelte aktiviteter herunder.

Der er også god tid til at nyde skærbækcentrets mange aktiviteter, Sønderjyllands lækre strande eller dykke ned i Sønderjyllands spændende historie. I kan kaste jer ud i lige præcis de aktiviteter, der passer til jeres familie.

Blokarts på Sønderstrand, Rømø
Blokarting er en oplevelse, som tager en time og er lært på ca. 10 minutter. Selv for børn ned til 6 års alderen. Det gør den ideel til en action dag ved stranden. Med op til 60 kilometer i timen, suser man over det store område og kan køre på sightseeing eller lave løb mod hinanden.

High Park Sønderjylland
HighPark er en trætopbane, som ligger i den skønneste natur. Du finder 4 baner, af forskellig sværhedsgrad, så der er udfordringer for alle. På det højeste sted er man ca. 25 meter over jorden, sikkerheden er helt i top, da vores instruktører er uddannet til at tage sig af en grundig instruktion som du skal igennem før du bliver sluppet løs i toppen af træerne.

3D bueskydning
3D bueskydning er for alle både børn og voksne. Vi finder en bue samt udstyr, der passer til hver enkelt og efter en gennemgang af buen og et par prøveskud fortsætter vi ud på en 14 måls bane. Man skyder efter dyr fremstillet i skum og i naturlig størrelse. Banen er beliggende i skøn natur tæt på Haderslev Dyrehave, og der er mulighed for at slutte turen med madpakke ved de opstillede borde/bænke sæt eller i vores hytte der er til rådighed for gæster på banen.

Inkluderet i pakken:
7 x overnatning i feriehytte ved skærbækcentret
Billetter til blokartkørsel ved KiteSyd
Billetter til klatring i High Park Sønderjylland
Billetter til 3D bueskydning på Pamhule 3D buebane

Der skal afregnes for strøm ved afrejse. Kr. 3,00/kWh

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index