Royal Run Sønderjylland - for familier

Tag familien med og deltag alle i Royal Run 2020 Sønderjylland, som gæster Sønderborg i anledning af 100 året for Genforeningen, og få en unik oplevelse sammen. I samarbejde med Drejby Strandcamping og Danhostel Flensborg Fjord giver vi jer muligheden for at deltage i Royal Run Sønderjylland, samtidig med at I vil få mulighed for at slappe af i hyggelige, trygge omgivelser tæt ved natur og vand samt være i køreafstand fra nogle af Sønderborgs største familievenlige attraktioner.

Drejby Strand Camping ligger i flotte omgivelser lige ved vandet og tæt ved skøn natur og cirka 15 min kørsel fra Sønderborg by. På stedet er der også pool, legeplads, mulighed for at fiske og dyrke andre aktiviteter til lands og til vands.
Danhostel Flensborg fjord ligger tæt på Flensborg Fjord og Gråsten og kun 15 km fra Dybbøl Mølle. Vandrehjemmet tilbyder nyrenoverede familieværelser med adgang til køkken faciliteter.

Har I ikke smagt nok af Sønderjylland og har familien lyst til at være mere aktiv, kan I også leje cykler og tage på tur langs en af Sønderborgs attraktive cykelruter i den flotte natur.

Opholdet kan også kombineres med et besøg på en eller flere af Sønderborgs børnevenlige stjerneattraktioner: Historiecenter Dybbøl Banke, Universe Science Park, Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Cathrinesminde Teglværk. I kan tilkøbe en kombibillet til alle fem stjerneattraktioner i bookingdelen.

Prisen for dette ophold starter ved 677,50 DKK pr person (ved 2 voksne og 2 børn), enten i ferielejlighed, hytte eller på familieværelser.
2 x overnatninger fra 30. maj til 1. juni på enten Drejby Strand Camping eller Danhostel Flensborg Fjord
1 x billet til deltagelse i Royal Run løbet i Sønderborg d. 1. juni
1 x MOJN kort med rabat til sønderjyske attraktioner (udleveres ved ankomst til overnatningsstedet)
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra overnatning, linnedpakker samt slutrengøring ved Drejby (man må også gerne selv stå for slutrengøring).

Info om Royal Run
Royal Run bliver i 2020 afholdt i Sønderborg i forbindelse med Genforeningsåret. Både start og mål vil være i centrum at Sønderborg og dagen starter kl. 10.00, frem til kl. 17.00 vil byen summe af aktiviteter. Starttidspunkt for de forskellige klasser vil blive oplyst senere. Ved køb af dette ophold vil I efter d. 19/11 få tilsendt en unik kode af Destination Sønderjylland, som I skal bruge til at bestille startnummer, t-shirt størrelser osv.
Der er maks 1 Royal Run billet per overnattende gæst. Ved bestilling af flere billetter forbeholder Destination Sønderjylland sig retten til at annullere.

Adresse:
Drejby Strand Camping
Kegnæsvej 85
6470 Sydals

Danhostel Flensborg Fjord
Sejrsvej 101
6300 Gråsten

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 21-02-2020 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index