Royal Run Sønderjylland - for voksne

I samarbejde med Hotel Sønderborg Strand og Hotel Benniksgaard giver vi jer muligheden for at deltage i Royal Run 2020 Sønderjylland i Sønderborg 2. Pinsedag kombineret med 2-retters menu, overnatning og morgenbuffet på et af disse fantastisk beliggende hoteller.

Hotel Sønderborg Strand ligger lige ned til stranden, Sønderborg Slot og et stenkast fra den smukke havnefront, mens Benniksgaard Hotel ligger smukt i Rinkenæs, med Flensborg Fjord som kulisse i baggrunden.

I anledning af 100 året for Genforeningen starter Royal Run dette år ud i Sønderborg. I får her muligheden for at smage en bid af Sønderjylland som gæst ved Royal Run i Sønderborg, der afvikles i unikke historiske rammer og i et smukt, afvekslende landskab. Med en overnatning i området får I stemningen med fra startskuddet og samtidig er I friske og veludhvilede til jeres eget løb efter en lækker middag og overnatning i området.

Har I lyst til at være mere aktive, kan I kombinere opholdet med en vandretur langs Danmarks første Europæiske kvalitetsvandrerute Gendarmstien, som begge hoteller ligger lige ved.

Har I ikke fået nok af den royale stemning har I også mulighed for at besøge Gråsten Slot, kongefamiliens sommerresidens, og at opleve Gråsten Slotshave. I kan også booke en guidet rundvisning i Gråsten Slotshave og Slotskirke 1. Pinsedag. Hvis I vælger at ankomme allerede den 30. maj, kan Oldtimer løbet i Gråsten med over 1000 køretøjer opleves.

Opholdet kan også kombineres med et besøg på en eller flere af Sønderborgs stjerneattraktioner: Historiecenter Dybbøl Banke, Universe Science Park, Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Cathrinesminde Teglværk. Du kan tilkøbe en kombibillet til alle fem stjerneattraktioner i bookingdelen. I behøver ikke stresse over at besøge alle fem attraktioner på få dage – billetten er gyldig til midten af oktober, så I er velkomne til at komme tilbage til Sønderjylland og besøge resten af stederne senere på året.

Prisen for dette ophold starter ved 744 DKK per person i delt dobbeltværelse:
1 x overnatning i standardværelse 31. maj til 1. juni
1 x 2-retters menu efter kokkens valg
1 x morgenbuffet
1 x billet til deltagelse i Royal Run i Sønderborg løbet d. 1. juni
1 x MOJN kort med rabatter til sønderjyske attraktioner (udleveres ved ankomst til overnatningsstedet)
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra overnatning.

Info om Royal Run
Royal Run bliver i 2020 afholdt i Sønderborg i forbindelse med Genforeningsåret. Både start og mål vil være i centrum at Sønderborg og dagen starter kl. 10.00, frem til kl. 17.00 vil byen summe af aktiviteter. Starttidspunkt for de forskellige klasser vil blive oplyst senere. Ved køb af dette ophold vil I efter d. 19/11 få tilsendt en unik kode af Destination Sønderjylland, som I skal bruge til at bestille startnummer, t-shirt størrelser osv.
Der er maks 1 Royal Run billet per overnattende gæst. Ved bestilling af flere billetter forbeholder Destination Sønderjylland sig retten til at annullere.

Adresse:
Hotel Sønderborg Strand
Strandvej 1
6400 Sønderborg

Hotel Benniksgaard
Sejrsvej 101
6300 Gråsten

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 21-02-2020 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index