"Det er dejligt at blive genforenet på et mini vandreophold på Gendarmstien"

Fra 749 DKK

per person

I samarbejde med Hotel Sønderborg Strand giver vi jer her muligheden for at opleve Gendarmstien for en dag med efterfølgende 2-retters menu og overnatning på dette attraktive hotel, lige ned til stranden og de historiske omgivelser i Sønderborg. Prisen er kun 749 DKK per person i delt dobbeltværelse.

Der er ikke noget at sige til at Gendarmstien er en populær vandresti. Stien bugter sig langs fjordens kyster og byder både på en helt unik historie samt et rigt dyre- og planteliv. På dette mini ophold giver vi jer mulighed for at opleve et stykke af denne smukke sti, samtidig med at I bliver forkælet med en 2-retters menu, overnatning og morgenbuffet på Hotel Sønderborg Strand. Hotellet ligger lige ned til Gendarmstien og med kort afstand både til f.eks. Sønderborg Slot og bymidten.

I ankommer til hotellet om morgenen og afleverer jeres bagage i receptionen. I vil derefter blive afhentet af en chauffør som kører jer ud til et valgfrit sted på Gendarmstien, hvorefter I vandrer retur til Sønderborg og hotellet.
I kan for eksempel vælge at blive kørt ud forbi Dybbøl, og på turen tilbage til Sønderborg besøge de historiske Dybbøl banker og se nationalsymbolet Dybbøl Mølle. Historiecenteret har åbent lørdage og søndage i november, februar og marts, samt de sidste 3 weekender i januar og hele uge 7. (Lørdage kl. 13.00 og søndage kl. 11.00). En anden mulighed er at blive kørt ud til Skovby. På vejen retur til Sønderborg kommer I tæt forbi Vibæk vandmølle. Vandmøllen fra 1756 er værd at besøge på sin vandring. (Bemærk at vandmøllen dog ikke er bemandet underfor sæsonen).

Ved ankomst retur på hotellet vil I få udleveret jeres værelsesnøgle.

Om aftenen vil der blive serveret en 2-retters menu efter kokkens valg, og efter overnatning i delt dobbeltværelse kan I nyde den store morgenbuffet, mens I nyder udsigten over vandet.

Inkluderet i prisen på 749 DKK per person i delt dobbeltværelse:
1 x overnatning i standardværelse
1 x 2-retters menu efter kokkens valg
1 x morgenbuffet
1 x persontransport til valgfrit sted langs Gendarmstien

Tilkøb: Entre til Historiecenter 1864. Historiecenteret har åbent lørdage og søndage i november, februar og marts, samt de sidste 3 weekender i januar og hele uge 7. (Lørdage kl. 13.00 og søndage kl. 11.00). Bemærk at dørene lukker præcis kl. 13.00 og 11.00 disse dage.

Adresse Hotel Sønderborg Strand
Strandvej 1
6400 Sønderborg

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index