"Det er dejligt at blive genforenet på en cykeltur på Als og Sundeved"

Fra 1.700 DKK

per person

Als – rundt om Alssund – Sønderborg – Dybbøl og Historie Center – Broagerland – Gråsten - Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

2 Overnatninger på Danhostel Sønderborg Vollerup og 2 nætter på Danhostel Flensborg Fjord.

Program
Dag 1. Ankomst i Danhostel Sønderborg Vollerup og et besøg i Sønderborg by.
Dag 2. Omkring Alssund. Turen går til Augustenborg med slot og park. Tværs over øen til Fynshav på østkysten. Gennem Nørreskoven til Nordborg. Evt. stop i Universe parken. Videre til Hardeshøj og med færgen over til Ballebro på Jylland siden. Sidste etape fra Ballebro til Sønderborg. I alt ca. 65 km
Dag 3. Sønderborg Slot, og Dybbøl Mølle og Historie Centeret og videre mod Broagerland med Catrinesminde Teglværksmuseum, derefter cykles til Danhostel Flensborg Fjord i Rinkenæs, hvor der overnattes.
Dag 4. Gråsten området og Gendarm sti
Dag 5. Afrejse – måske også en tur til Flensborg (husk pas)

Pakken indeholder:

4 overnatninger, 2 nætter hvert sted, i værelse med bad/ toilet inkl. linnedpakke m. håndklæde, morgenbuffet og selvsmurt madpakke, kort over ruten.

I bestillingsmodulet kan der derudover tilkøbes en billet til Sønderborg Stjerneattraktioner, som giver adgang til 5 af de attraktioner du kommer forbi på turen. Prisen for denne billet er i 2020 249 dkk for børn, og 349 dkk for voksne.

Tilkøb: Leje af cykel (500m fra os hos en cykelforhandler) kontakt os for videreformidling. Man kan komme til Sønderborg i egen bil, tog eller fly. (Bilen står sikkert parkeret hos os)

Prisen er 1700 kr. pr. person.
Hos Danhostel Vollerup er overnatning i familieværelse på op til 6 personer muligt, mens der på Danhostel Flensborg Fjord er plads til op til 4 personer.

Det er muligt at tilkøbe bagagetransport mellem Danhostel Vollerup og Flensborg Fjord på 3 og 5 dagen, til 300 kr per person.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index