Østersøruten: Den Sydlige Fjordsløjfe

Oplev den fantastiske natur i det sydøstlige hjørne af Sønderjylland på den bedst mulige måde – fra en cykel, hvor du kan komme helt tæt på!
Turen er ca. 130 km i alt. Pris pr. person i delt dobbeltværelse: DKK 1764,50

Pakken er tilgængelig i perioden mellem 1. april og 30. september 2020.

Dag 1:
Ankomst til Sønderborg og check in på Hotel Sønderborg Strand. Hvis I ankommer tidligt og har lyst til en cykeltur i området anbefaler vi en tur rundt på Kær Halvø eller Broagerland. Hotellet har kortmateriale over begge ruter.

Dag 2:
Med udgangspunkt i Sønderborg går turen den første dag til Als, hvor I følger den prisvindende nye cykelrute, Østersøruten, til Fynshav. Herefter går turen nordpå via Nørreskoven til Havnbjerg og Nordborg inden I krydser over til den vestligste del af Als og tager med Færgen Bitten tilbage til fastlandet. Få kilometer fra færgelejet rammer I den nationale cykelrute 5, Østkystruten, som I følger til Aabenraa.
I Aabenraa venter der en overnatning på Hotel Europa, som er beliggende midt i byen, tæt på gågaden og havnen. I byen finder I en lang række spisesteder, hvor I kan nyde jeres aftensmad, men hvis benene er ved at være trætte, så kan I også vælge at spise på hotellet. Det indeholder nemlig både en a la carte restaurant samt Fox & Hounds hvor I kan nyde en kold øl fra det store ølkort sammen med jeres middag.
I alt ca. 70 km.

Dag 3:
I dag skal I primært cykle på den skønne Østersø rute. Fra Aabenraa cykler I sydpå til Kollund, hvor turen igen går østpå.
Den første del af turen går gennem hede sletter og randmoræne terræn indtil I ved Kollund rammer Flensborg Fjord hvor I kan nyde en smuk udsigt udover vandet til Tyskland på den anden side af fjorden.
Herefter cykler I langs med den smukke Flensborg Fjord inden I rammer blandt andet Gråsten og Dybbøl hvor der er rig mulighed for yderligere oplevelser. Hvis ikke kongefamilien er på Gråsten Slot er haven og slotsparken åben for offentligheden og helt sikkert et besøg værd. Ved Dybbøl kan I gå en tur ud over skanserne og besøge Historiecenter Dybbøl Banke, der levende fortæller historien om 1864.
Herefter går turen tilbage til Sønderborg og hotellet, hvor I overnattede den første nat. I kan her genfinde jeres bagage.
I alt ca. 60 km.

Inkluderet i pakken:
2 x overnatning
2 x morgenmad
2 x madpakke
Færgebillet til Færgen Bitten
2 x Bagagetransport

Tilkøbsmuligheder:
Ekstra nat på Hotel Sønderborg Strand
Billet til Sønderborgs Stjerneattraktioner – Universe, Historiecenter Dybbøl Banke og Sønderborg Slot

Adresser på overnatningssteder:
Sønderborg: Hotel Sønderborg Strand, Strandvej 1, 6400 Sønderborg
Aabenraa: Hotel Europa, H P Hanssens Gade 10, 6200 Aabenraa

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index