Østersøruten - Den Vestlige Sløjfe

Oplev den prisvindende cykelrute i Sønderjylland, på Fyn og ved Lillebælt. Denne pakke tager dig med rundt på den vestlige sløjfe af Østersøruten. Turen er på ca. 330 km. Pakken er tilgængelig i perioden mellem 1. april og 30. september 2020.

Pris: fra kr. 6424,- per person i delt dobbeltværelse.
Det er iøjeblikket ikke muligt at bestille denne tur online. Ved interesse kontakt os da på telefon 81824570 eller info@dssj.dk.

Undervejs overnatter du på hoteller i charmerende købstæder. Dagsetaperne er aldrig længere end, at du undervejs, eller efter du er nået frem til hotellet, har god tid til at nyde naturen og seværdighederne, som denne del af Danmark har at byde på.

Program:
Dag 1:
Ankomst til Sønderborg og check in på Hotel Sønderborg Strand
Benyt evt. dagen til at kigge nærmere på Sønderborg. Bymidten er få 100 meter væk fra hotellet og lige overfor hotellet finder du Sønderborg Slot, der i dag er et spændende museum.

Dag 2:
Check ud og aflevering af bagage i hotellets reception. Bagagen vil blive bragt til jeres overnatningssted i Svendborg.
Cykle fra Sønderborg til Fynshav (ca. 30 km)
Færge Fynshav – Søby. Afgangstid: kl. 12.35
Undervejs på Ærø er der masser af aktiviteter der kan friste, og der er god tid til at komme til Ærøskøbing hvor færgen først afgår sidst på eftermiddagen.
Hvis I har mod på at forlænge den ca. 20 km cykeltur, så vil vi anbefale en afstikker på knap 10 km til Voderup Klint, hvor store landskabsblokke er gledet ned og har skabt et spændende naturfænomen.
Hvis I foretrækker at holde jer til ruten, så anbefaler vi, at I besøger Søbygaard, som er et gammelt herregårdsanlæg, der blev bygget i 1580 af Hertug Hans den Yngre.
Færge Ærøskøbing – Svendborg. Afgangstid: kl. 16.35
Check in på Danhostel i Svendborg

Dag 3:
Check ud og aflevering af bagage i hotellets reception. Transportøren leverer den til hotellet i Assens.
Cykle fra Svendborg til Assens (ca. 70 km.)
Turen går fra Svendborg øst på langs kysten gennem Rantzausminde (mulighed for indkøb) og videre til Lehnskov, hvor der er badestrand, og den smukkeste udsigt til Tåsinge, Skarø, Hjortø og Drejø – som er nogle af øerne i det sydfynske Øhav. Fortsæt videre til Vester Åby. Her er en enestående mulighed for besøg i den chokoladebrune bygning på landevejen, der huser Konnerup chokoladefabrik.
I Faaborg er det oplagt at nyde den gamle bydel. På udvalgte dage er der mulighed for at besøge byens klokketårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt.
Check in på hotel i Assens

Dag 4:
Check ud og aflevering bagage i hotellets reception. Transportøren leverer den til hotellet i Middelfart.
Cykle fra Assens til Middelfart (ca. 50 km.)
Turen fra Assens til Middelfart er utrolig smuk! Tag jer god tid, nyd naturen og snup eventuelt en dukkert ved en af de skønne badestrande, som I kommer forbi.
Velankommet til Middelfart har I flere muligheder, hvis der er energi tilbage. Har I for eksempel hørt om Bridgewalking, hvor I krydser Lillebælt i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro – husk at købe billetter på forhånd.
Foretrækker I at beholde begge ben på jorden? Så anbefaler vi, at I besøger CLAY – Keramikmuseum Danmark, som ligger rigtigt tæt på jeres overnatningssted.
Check in på hotel I Middelfart

Dag 5:
Check ud og aflevering af bagage i hotellets reception. Transportøren leverer den til hotellet i Christiansfeld.
Cykle fra Middelfart til Christiansfeld (ca. 60 km.)
På turen fra Middelfart til Christiansfeld må I endelig ikke snyde jer selv for at besøge Fredericia Vold. Voldanlægget er utroligt velbevaret og giver et unikt indblik i et dansk forsvarsværk fra 17- og 1800’tallet.
Christiansfeld har en unik historie, som du ikke finder andre steder i Danmark. Byen er grundlagt i 1773 af den Herrnhutiske Brødremenighed, der stadig har omkring 300 medlemmer i byen. I 2015 blev Christiansfeld optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.
Check in på hotel I Christiansfeld

Dag 6:
Check ud og aflevering af bagage i hotellets reception. Transportøren leverer den til hotellet i Aabenraa.
Cykle fra Christiansfeld til Aabenraa (ca. 50 km.)
Undervejs fra Christiansfeld til Aabenraa er det oplagt at holde en pause i Haderslev. Besøg byens domkirke, hvor de antependier som H.M. Dronningen har designet til kirken er udstillet. Hvis vejret er godt, er det oplagt at nyde madpakken i Damparken, som er en grøn oase midt i byen.
Check in på Hotel Europa i Aabenraa

Dag 7:
Check ud og aflevering af bagage i hotellets reception. Transportøren leverer den til hotellet Sønderborg.
Cykle fra Aabenraa til Sønderborg (ca. 60 km.)
Cirka halvvejs på turen fra Aabenraa til Sønderborg rammer I Fjordvejen, som løber langs Flensborg Fjord. Her finder I desuden Annies Kiosk, som er et oplagt sted at proviantere. Lidt længere mod øst kommer I til Gråsten, hvor I har mulighed for at tage et smut gennem slotsparken. Selve slottet er lukket for offentligheden, men hvis kongefamilien ikke opholder sig på slottet, kan I godt en tur gennem Dronning Ingrids have og slotsparken.
Når I er retur i Sønderborg, henter I jeres bagage på det hotel, hvor I overnattede den første nat.

Hjemrejse eller evt. ekstra overnatning i Sønderborg

Inkluderet i pakken:
6 x overnatning på hotel
6 x morgenmad
6 x madpakke
Bagagetransport
Velkomstpakke, som udleveres ved ankomst til Hotel Sønderborg Strand.

Ekslusiv: Cykler er ikke inkluderet, ej heller færgebillet til Ærø og videre til Fyn. Prisen for 1 voksen og 1 cykel i højsæsonen 2020 (22/06 - 09/08) er 279 DKK. Billetter kan bookes: https://aeroe-ferry.teambooking.dk/new-booking?lang=da

Tilkøbsmuligheder:
Ekstra overnatning i Sønderborg

Praktisk info:
Bagage afleveres senest kl. 09.00 i receptionen. Husk tydelige navnemærker. Hver gæst må medbringe én taske, der max vejer 20 kg. Bagagen er senest kl. 16.00 fremme ved næste overnatningssted.

Adresser på overnatningssteder:
Sønderborg: Hotel Sønderborg Strand, Strandvej 1, 6400 Sønderborg
Svendborg: Danhostel Svendborg, Vestergade 45, 5700 Svendborg
Assens: Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup
Middelfart: Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart
Christiansfeld: Brødremenighedens Hotel, Lindegade 25, 6070 Christiansfeld
Aabenraa: Hotel Europa, H P Hanssens Gade 10, 6200 Aabenraa

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index