Sønderjyllands Gourmetuge: Benniksgaard med overnatning

Med en betagende udsigt over den smukke Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel. Blot 5 km fra Gråsten og kun 10 minutters kørsel fra den tyske grænse og motorvej E45 finder du her den unikke, historisk perle omgivet af idyl i en afslappende atmosfære.

På Benniksgaard kræser vi for detaljen, når vi med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de omkringliggende gårdbutikker og producenter gør, hvad vi kan, for at forkæle jeres mave og gane - det er det rustikke landkøkken.

MENU - uge 9

Forret
Variation af jordskokker m. saltbagt selleri og persille

Hovedret
Braiseret svinenakke m. svampe æbler, rosenkål og sauce af bær

Dessert
Æblesorbet m. chokolade og saltkaramel

Efter middagen kan I nyde en overnatning i et af Benniksgaards lækre dobbeltværelser. Dobbeltværelserne på Benniksgaard finder I i Den gamle stald, som var dyrestald helt frem til år 2000. Værelserne er forskelligt indrettede i respekt for de enkelte rums stil og charme.

Nogle af værelserne har hvælvinger, andre har synlige bjælker. Fælles for alle vores dobbeltværelser er, at de er rigtig hyggelige og giver en oplevelse af at være på landet. Alle dobbeltværelser har et dejlig bad med brus, ligesom værelserne har fladskærms-tv, gratis trådløst internet samt arbejdsbord.

Inden I forlader hotellet næste morgen kan I naturligvis nyde Benniksgaards lækre morgenmadsbuffet.


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.