Sønderjyllands Gourmetuge med fly og 2 overnatninger

Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9 - den 26.02 - 04.03. I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Comwell Sønderborg, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjysk gourmetaften den første aften. Dag to er på egen hånd og frit valg blandt de deltagende restauranter om aftenen.

Pris per person: kr. 2357,- i delt dobbeltværelse.

Detaljer om indhold af pakken:
Flyv med Alsie Express fra København til Sønderborg. Der er afgang fra København kl 12.00 og bare 35 min. senere lander I i Sønderborg. Med Alsie Express er de sønderjyske smagsoplevelser kun et lille stykke himmel væk. Med base i Sønderborg er der dagligt afgange til og fra Københavns Lufthavn med en rejsetid på kun 35 minutter. Vi lægger vægt på den lokale forankring, og serverer derfor lokale specialiteter ombord, som chokolade fra Xocolatl og most fra Ryesminde.

I Sønderborg venter en bil fra AVIS på jer. Bilen er klasse B og kan være en Ford Fiesta, Opel Corsa eller lignende. Der er inkluderet 200 km. i prisen, så der er rig mulighed for at udforske Sønderjylland. Ekstra km. koster kr. 2,-

På Comwell Sønderborg, med sin beliggenhed direkte ud til stranden og kun 250 meter fra centrum, kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Vi har blandt andet det økologiske bronzemærke og et stærkt fokus på bæredygtig, klima og økologi. Den første aften venter nedenstående lækre menu på hotellets restaurant BelleVue:

Dagens fangst fra danske farvande, tilberedt med blåmuslinger, persille og økologisk smør
Variationer af Grambogård grisen; mørbrad, filet og nakke i hver sin tilberedning, små grøntsager og sky på lokal æblemost.
Parfait på creme fraiche fra Naturmælk og brun farin med økologiske blommer i rom og appelsin

Dag to kan I, efter at have nydt hotellets lækre morgenbuffet, bruge dagen på at opleve Sønderjylland. Bymidten og Sønderborg Slot ligger tæt på hotellet og er indenfor kort gåafstand. Hvis I er i Sønderjylland lørdag og/eller søndag kan I på Historiecenter Dybbøl Banke opleve Krigen i 1864 i autentiske rammer. Billetter købes på forhånd på booksonderjylland.dk Find inspiration til andre oplevelser på www.visitsonderjylland.dk

Om aftenen vælger I selv hvilken en af de deltagende restauranter I ønsker at besøge. Det Sønderjyske Køkken ligger i gåafstand fra hotellet men ellers er mulighederne åbne, da I jo har en lejebil fra AVIS.

Næste morgen kan I igen nyde Comwells lækre morgenbuffet inden I checker ud senest kl. 10.30. Der er afgang mod København enten kl 13.30 eller 19.00 så hvis der stadig er dele af Sønderjylland I ønsker at udforske er der rig mulighed for det.

OBS: ANDRE AFGANGSTIDER I WEEKENDEN
Lørdag er der afgang fra Sønderborg kl. 07.45 og København kl. 09.00
Søndag er der afgang fra Sønderborg kl. 16.00

Inkluderet i opholdet:
Flybillet tur/retur København - Sønderborg med Alsie Express
Billeje: Klasse B bil fra AVIS inkl. 200 km og forsikring - brændstof er ikke inkluderet
2 x overnatning på Comwell Sønderborg i delt dobbeltværelse
Deltagelse i Sønderjyllands Gourmetuge i Restaurant BelleVue, Comwell samt en valgfri restaurant
2 x morgenbuffet på Comwell Sønderborg

Pakken er tilgængelig med afgang mellem 01.03.18 og 03.03.18


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.