Sønderjyllands Gourmetuge med 2 overnatninger

I uge 9, den 26. februar til 04. marts 2018, får du rig mulighed for at prøve flere af de fantastiske restauranter vi har i Sønderjylland. Hele ugen vil man kunne spise en 3-retters menu på alle de deltagende restauranter for kun kr. 230. Dermed er der lagt op til en kulinarisk oplevelse for både gæster og sønderjyder.

For dig der kommer langvejs fra er der mulighed for at overnatte til fordelagtige priser i Sønderjylland i uge 9.

Kan du ikke beslutte dig for hvilken en af restauranterne du skal besøge? Så er denne pakke lige noget for dig. Du vælger selv hvilket overnatningstilbud du vil benytte og overnatter samme sted i to nætter. Begge aftener kan du så frit vælge blandt alle de deltagende restauranter og nyde to forskellige sønderjyske gourmetmenuer. Vi anbefaler dog, at du en af aftenerne benytter dig af at overnatningsstedets tilbud.

Vær opmærksom på, at det er ikke alle overnatningssteder og restauranter, der deltager i Sønderjyllands Gourmetuge hele ugen, så der kan være dage, hvor der ikke er så mange steder at vælge mellem.

Pris pr. person: fra. kr. 1260,- i delt dobbeltværelse


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.