Sønderjyllands Gourmetuge med fly og 1 overnatning

Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9. Denne pakke er tilgængelig med afgang mellem 27.02 og 02.03.18<br/>I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Hotel og Restaurant Fakkelgården, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjyske gourmetaften.

Pris pr. person: kr. 1478,- i delt dobbeltværelse.

Detaljer om indhold af pakken:
Flyv med Alsie Express fra København til Sønderborg. Der er afgang fra København kl 12.00 og bare 35 min. senere lander I i Sønderborg. Med Alsie Express er de sønderjyske smagsoplevelser kun et lille stykke himmel væk. Med base i Sønderborg er der dagligt afgange til og fra Københavns Lufthavn med en rejsetid på kun 35 minutter. Vi lægger vægt på den lokale forankring, og serverer derfor lokale specialiteter ombord, som chokolade fra Xocolatl og most fra Ryesminde.
I Sønderborg venter en bil fra AVIS på jer. Bilen er klasse B og kan være en Ford Fiesta, Opel Corsa eller lignende. Der er inkluderet 100 km. i prisen, så I kan sagtens bruge eftermiddagen på at opleve lidt af Sønderjylland inden turen går til Hotel og Restaurant Fakkelgården. Ekstra km. koster kr. 2,-
Fakkelgaarden ligger på en bakketop med panoramaudsigt ud over den smukke Flensborg Fjord. De lange gule bygninger med det karakteristiske runde tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 flotte værelser. Året rundt har man fra både restauranten, haven og hotellet den skønneste udsigt over fjorde.
I kan checke ind på hotellet fra kl. 14.00. Kl. 19.00 går I til bords i hotellets gårdhave hvor nedenstående spændende menu venter.
Skummende Bisque på jomfruhummer og jordskok med torsk og sprød kål.
Dansk Kalveculotte med saltet brissel græskar og svampe.
Øllebrød med fløde 50% og blodappelsin samt vanilje.

Næste morgen kan I nyde Fakkelgaardens lækre morgenbuffet inden I checker ud senest kl. 10.30. Der er afgang mod København enten kl 13.30 eller 19.00 så I har rig mulighed for at opleve lidt af Sønderjylland. Find inspiration til sønderjyske oplevelser på www.visitsonderjylland.dk

OBS: ANDRE AFGANGSTIDER I WEEKENDEN
Lørdag er der afgang fra Sønderborg kl. 07.45 og København kl. 09.00
Søndag er der afgang fra Sønderborg kl. 16.00

Inkluderet i opholdet:
Flybillet tur/retur København - Sønderborg med Alsie Express
Billeje: Klasse B bil fra AVIS inkl. 100 km og forsikring - brændstof er ikke inkluderet
Overnatning på Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Deltagelse i Sønderjyllands Gourmetuge på Hotel og Restaurant Fakkelgården.
Morgenbuffet på Hotel og Restaurant Fakkelgården


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.