Polterabend på Rømø

Med en polterabend på Rømø, kan I sikre jer en fart over feltet dag, hvor vi sørger for underholdning og de perfekte rammer til en polterabend. Det er med 3 timers powerkite kursus på stranden efterfulgt af wellness og overnatning på Enjoy Resort.

I starter med ca. 3 timers underholdning på SønderStrand. Der er undervisning i Kitebuggy, landboard, eller kitewing. Efter stranden og lidt frokost skal i slappe lidt af i det 2600kvm store wellness afd. Efter wellness kan der bestilles bord I restaurant Ø, som har flot udsigt over driving range og putting greenen af Rømø golfklub. Eller maden kan laves i et af husene, som er fuldt udstyret køkken og alle bekvemmelige faciliteter såsom wi-fi og anlæg. Kælderen på Enjoy Resort byder på pool, billard, bowling og en bar. Hvis ikke stranden er farbar, kan strandaktiviteten byttes til golf undervisning med mini turnering på Enjoy’s pay & play bane.

Af tilkøb kan nævnes:
Ekstra overnatning.
Forplejning i restaurant Ø.
Behandlinger i wellness afdelingen. (Hårfjernelse på brystet) fiskespa m.m.
Bowling eller pool.
Alle tilkøb bookes direkte ved Enjoy Resorts Rømø.


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.