Weekendophold på Skærbæk Fritidscenter

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i Sønderjylland i “Danmarks hyggeligste feriecenter”. Vi ligger i Skærbæk mellem Tønder og Ribe – lige ved Rømø-dæmningen og her er aktivitetsmuligheder for alle aldre – unge som gamle.

Weekendophold med masser af aktiviteter.

Svømmehallen er et vandparadis for børn såvel som voksne. Med 3 bassiner, vandrutsjebane, vipper, sauna, dampbad, spabad osv. Her kan man slappe af i liggestolene, nyde en is eller en drink i 30 graders varme.

Her er fitnesscenter og 2 aktivitetshaller med mulighed for et spil badminton, en hockey- eller en fodboldkamp m.m.

I centret er der 8 bowlingbaner, hvor der også er børnebaner. Maden kan nydes i vores Restaurant Staffeli eller i caféen.

For de mindste er her et indendørs legeland. Ligesom der er en udendørs legeplads, og masser af grønne arealer med tennisbaner, multibane, petanquebane osv.

Som gæst i Skærbæk Ferieby er der gratis adgang (i åbningstiden) til svømmehal, legeland, fitnesscenter og 2 aktivitetshaller til f.eks. badminton.

Et godt tilbud på weekendophold i Sønderjylland:

Vores weekendophold i Sønderjylland er inkl.:

1 overnatning i et feriehus inkl. forbrug
Lækker 3 retters menu (efter kokkens valg) eller buffet
Morgenmad
1 bowling time inkl. skoleje
Gratis adgang til svømmehal, fitnesscenter og aktivitetshaller


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.