Gendarmstien - byg selv med fri bagagetransport

Gå på den historiske og smukke Gendarmsti. Planlæg selv din tur med valg af overnatningssteder, forplejning samt mulighed for gratis bagagetransport til næste overnatningssted. Du skal have mindst 2 overnatninger hos de omfattede overnatningssteder. Alle overnatningssteder tilbyder morgenmad enten som buffet eller bakke. Der er mulighed for at købe aftensmad enten på stedet eller indenfor en radius på 1 km.

Gå på den historiske og smukke Gendarmsti. Stien som er 74 Km lang er stort set hele vejen lagt helt ude ved kysten langs Flensborg fjord og Sønderborg bugt
Du kan selv planlægge din tur, om du vil gå fra øst mod vest eller blot en del af ruten, du vælger selv dine overnatningssteder og de tillægsydelser som tilbydes. Du kan vælge forplejning samt mulighed for gratis bagagetransport til næste overnatningssted.

For at kunne gøre af dette tilbud skal du have mindst 2 overnatninger hos de omfattede overnatningssteder.
Alle overnatningssteder tilbyder morgenmad enten som buffet eller bakke (tilkøb), der er også mulighed for at købe aftensmad enten på stedet eller indenfor en radius på 1 km

Afstand mellem overnatningssteder:
Start i Padborg - Visherredgaard: 14 km
Visherredgaard - Hotel Benniksgaard: 6 km
Hotel Benniksgaard - Iller Slot: 14 km
Iller Slot - Gammelmark Strand Camping: 19 km
Gammelmark Strand Camping - Hotel Sønderborg Garni/Hotel Comwell Sønderborg: 10 km.
Hotel Sønderborg Garni/Hotel Comwell Sønderborg - Danhostel Sønderborg Vollerup: 12 km
Hotel Sønderborg Garni/Hotel Comwell Sønderborg - Høruphav: 9 km

Stien slutter i Høruphav, men her er ingen overnatningssteder.


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.