Sønderjyske feriepakker


På Kunstmuseet i Tønder og Kunstmuseet Brundlund fejres Genforeningsjubilæet og venskabsåret mellem Danmark og Tyskland i 2020 med en fælles udstilling. Ved køb af denne pakke har du god tid til at opleve begge museer, da 2 overnatninger i Aabenraa er inkluderet.

Nyd et lækkert ophold på Sønderborgs nyeste hotel Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Forkæl dig selv i spa afdelingen og afslut ophold med at fordybe dig i Sønderjyllands historie på Sønderborg Slot.

I skærbækcentret er der lagt op til ægte familiehygge i trygge rammer med fokus på nærvær og samvær. På stranden på Rømø kommer I op i gear og får frisk vind i håret, når KiteSyd udfordrer jer til en rask familiedyst i de sjove blokarts.

Nyd et luksus ophold på det smukke Hotel Alsik på havnefronten i Sønderborg samtidig med at I oplever nogle af områdets top attraktioner som er inkluderet i prisen.

På dette lækre 3 dages ophold i Nordborg på Als, får du udover forkælelse på Hotel Nørherredhus, også greenfee til Nordborg Golfklub for kun 1.060 kr per person.

Bo i det smukke Sønderjylland ved Gråsten med den mest fantastiske udsigt til Flensborg Fjord, mens du prøver kræfter med den smukt beliggende golfbane.

Pak campingvognen og kør mod Sønderjylland. Ved kysten mellem Haderslev og Aabenraa finder du Gaasevig Camping. Her venter en uge med strand, hygge og aktiviteter inkluderet. 7 dage.

En 3 dags tur hvor I har mulighed for at opleve den smukke ø Als. Fra Sønderborg cykler I til Mjels ved Nordborg, og dagen efter retur til Sønderborg.

Oplev Als med en lokal guide, som viser jer øens bedste havørredvand og hemmelige hotspots og derudover kommer med masser af tips og tricks til de lokale fiskesteder.

Overnat i hjertet af Haderslev – tæt på både by og vand. Nyd en skøn kanotur på Haderslev Dam og hold undervejs en pause i Haderslev Dyrehave, hvor du kan nyde den medbragte picnickurv.

Stjerneoplevelse på oplevelses og videns parken Universe, den ny renoverede Dybbøl Mølle, Cathrinesminde Teglværksmuseum, Sønderborg Slot med den store Genforeningsudstilling samt besøg i Historiecenter Dybbølbanke, en aktiv soldaterlejr

Med et golfophold på hotel Europa og green fee til Sønderjyllands Golfklub får du det bedste af Sønderjylland. Bo midt i den smukke by Aabenraa, nyd et ophold med fremragende mad på Hotel Europa og spil golf på Sønderjyllands smukkeste bane.

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd kombinationen af forkælelse på Sønderborgs nyeste hotel Alsik Hotel & Spa med en vandretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

Bo tæt på Gråsten, med udsigt til Flensborg Fjord, og prøv kræfter med to af Sønderjyllands smukke golfbaner på dette 2 nætters ophold på Benniksgaard.

Oplev på denne kør selv tur i egen bil, verdens bedst bevarede feltbefæstningslinje fra 1. verdenskrig, inkl. 2 begravelsespladser. Dyk ned i historien om den tyske kejserlige hær der byggede forsvarslinjen i 1916-1918. Der er sørget for både frokost og aftensmad på denne tur på 2 af Sønderjyllands hyggelige restaurationer.

Oplev den 84 km lange Gendarmsti som går mellem Skovby på Als med Padborg ved den dansk-tyske grænse. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede i perioden 1920 til 1958. På størstedelen af stien følger du kysten som går gennem et meget afvekslende landskab.

Gendarmstien forbinder Padborg ved den dansk-tyske grænse med Skovby på Als. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede fra 1920 til 1958. Det meste af stien følger kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

Oplev den 84 km lange Gendarmsti, sammen med din firbenede ven. I denne pakke har vi fundet overnatningssteder hvor også din hund er velkommen, så I sammen kan nyde en af landets smukkeste vandrestier.

Oplev den prisvindende cykelrute i Sønderjylland, på Fyn og ved Lillebælt. Denne pakke tager dig med rundt på den vestlige sløjfe af Østersøruten. Turen er på ca. 330 km. Pakken er tilgængelig i perioden mellem 1. april og 30. september 2020.

Als – rundt om Alssund – Sønderborg – Dybbøl og Historie Center – Broagerland – Gråsten - Gendarmstien langs Flensborg Fjord.

I samarbejde med Hotel Sønderborg Strand giver vi jer her muligheden for at opleve Gendarmstien for en dag med efterfølgende 2-retters menu og overnatning på dette attraktive hotel, lige ned til stranden og de historiske omgivelser i Sønderborg. Prisen er kun 749 DKK per person i delt dobbeltværelse.

Marskstien er en 54 km lang vandresti, som bringer dig gennem Danmarks største marskområde, Tøndermarsken. Her møder du et helt særligt landskab, som formes af menneskers liv med og mod vandet. Dette levende kulturlandskab rummer også et enestående fugleliv med områder af særlig international værdi. Dele af området er nationalpark og UNESCO Verdensarv.

Oplev den fantastiske natur i det sydøstlige hjørne af Sønderjylland på den bedst mulige måde – fra en cykel, hvor du kan komme helt tæt på! Turen er ca. 130 km i alt. Pris pr. person i delt dobbeltværelse: DKK 1764,50

Tag sydpå i ferien og udfordr dig selv og familien i en lang række aktiviteter, hvor I både kan have det sjovt sammen og få sved på panden. Pakken egner sig til børnefamilier med børn over 6 år.

Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på 106 km. med områdets ni kirker som fikspunkter.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: Index