Sønderjyske feriepakker


Tag en før-juletur til Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du helt perfekte faciliteter for alle aldre. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads.

Tag et miniophold i Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du de helt perfekte faciliteter, også for +50 gruppen.

Længde: Ca. 26 km. En afstikker til Broagerland er en unik mulighed for at rejse igennem det spændende områdes historie – fra middelalderens kirker og den pulserende teglværksindustri til krigen i 1864, der satte sine dybe spor på Broagerland.

Længde: ca. 100 km. Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på ca. 100 km. med områdets syv kirker som fikspunkter.

Længde: ca. 22 km. Med sine smukke skove, langstrakte enge, frodige plantager, hyggelige landsbyer og spændende historie er Kær Halvø nord for Sønderborg en enestående oplevelse for alle sanser. Det gælder ikke mindst smagssansen, da Kær Halvø med rette kan kaldes for Sønderborgs vilde køkkenhave. Det er nemlig her, at mange lokale samler hyben, havtorn, skovsyre, ramsløg, brombær, hyldeblomster, æbler, nødder og meget mere.

Længde: ca. 32 km. Halvøen Løjt Land ligger smukt ved Lillebælt nordøst for Aabenraa og rager ud mellem de to fjorde Genner Bugt mod nord og Aabenraa Fjord mod syd. Det naturskønne område byder på et væld af udfoldelses- og aktivitetsmuligheder.

Overnat i tre nætter på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs (Gråsten) eller Enjoy Resorts Rømø. Inkluderet i prisen er entrebilletter til Universe Science Park på Als.

Oplev krigen i 1864 på Historiecenter Dybbøl Banke, fordyb dig i historien på Sønderborg Slot og tag så tilbage til fremtiden for at besøge oplevelsesparken Universe. Du overnatter på Danhostel Sønderborg-Vollerup, som er et af Sønderjylland moderne vandrerhjem.

Pris gyldig fra on 01 mar 2017 - sø 31 dec 2017
Gå på den historiske og smukke Gendarmsti. Planlæg selv din tur med valg af overnatningssteder, forplejning samt mulighed for gratis bagagetransport til næste overnatningssted. Du skal have mindst 2 overnatninger hos de omfattede overnatningssteder. Alle overnatningssteder tilbyder morgenmad enten som buffet eller bakke. Der er mulighed for at købe aftensmad enten på stedet eller indenfor en radius på 1 km.

Pris gyldig fra lø 02 dec 2017 - sø 03 dec 2017
Få en autentisk juleoplevelse når turen går til Sønderjyllands ældste julemarked. Turen finder sted den 2. og 3 december 2017. Samlet pris for hele dage: kr. 260,- pr. person.

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter byder velkommen til årets julekoncert med den folkekære solist Stig Rossen.

Med en polterabend på Rømø, kan I sikre jer en fart over feltet dag, hvor vi sørger for underholdning og de perfekte rammer til en polterabend. Det er med 3 timers powerkite kursus på stranden efterfulgt af wellness og overnatning på Enjoy Resort.

-oplev den storslåede sønderjyske natur i Nationalpark Vadehavet. Kombiner naturoplevelsen med et weekendophold i ”Danmarks hyggeligste feriecenter” ved Rømø og bo i nye lækre feriehuse med alle faciliteter. Besøg Kunstnerhuset med skiftende udstillinger. Her er der også mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk fra lokale kunstnere.

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i Sønderjylland i “Danmarks hyggeligste feriecenter”. Vi ligger i Skærbæk mellem Tønder og Ribe – lige ved Rømø-dæmningen og her er aktivitetsmuligheder for alle aldre – unge som gamle.

Pris gyldig fra fr 27 okt 2017 - sø 29 okt 2017
Glæd jer til en weekend med gode naturoplevelser og vildtmiddag. Tag på udflugt i Haderslev Dyrehave, hvor der er gode muligheder for at opleve vildt på nært hold, og nyd en lækker vildtmiddag i vandrehjemmets historiske bygning. Jagten sætter ind med en hyggelig og sjov oplevelse med bue og pil.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.