Sønderjyske feriepakker


Tag et miniophold i Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du de helt perfekte faciliteter, også for +50 gruppen.

Pris gyldig fra lø 24 mar 2018 - on 28 mar 2018
Ønsker du at opleve den sønderjyske Gendarmsti og være et med naturen i fem dage? Gendarmstiens rute byder på et rigt dyre- og planteliv og følger de lange kystlinjer med imponerende stejle skrænter, skyggefulde skove, attraktive strande og byder på utallige muligheder for at udforske det idylliske, maritime landskab til fods. Primitive stier og blidt bakket landskab får dig hurtigt til at glemme hverdagens stress.

Pris gyldig fra to 22 mar 2018 - sø 21 okt 2018
Overnat i tre nætter på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs (Gråsten) eller Enjoy Resorts Rømø. Inkluderet i prisen er entrebilletter til Universe Science Park på Als.

Oplev krigen i 1864 på Historiecenter Dybbøl Banke, fordyb dig i historien på Sønderborg Slot og tag så tilbage til fremtiden for at besøge oplevelsesparken Universe. Du overnatter på Danhostel Sønderborg-Vollerup, som er et af Sønderjylland moderne vandrerhjem.

Med en polterabend på Rømø, kan I sikre jer en fart over feltet dag, hvor vi sørger for underholdning og de perfekte rammer til en polterabend. Det er med 3 timers powerkite kursus på stranden efterfulgt af wellness og overnatning på Enjoy Resort.

I uge 9, den 26. februar til 04. marts 2018, får du rig mulighed for at prøve flere af de fantastiske restauranter vi har i Sønderjylland. Hele ugen vil man kunne spise en 3-retters menu på alle de deltagende restauranter for kun kr. 230. Dermed er der lagt op til en kulinarisk oplevelse for både gæster og sønderjyder.

Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9. Denne pakke er tilgængelig med afgang mellem 27.02 og 02.03.18 I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Hotel og Restaurant Fakkelgården, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjyske gourmetaften.

Oplev Sønderjylland i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018 der finder sted i uge 9 - den 26.02 - 04.03. I flyver direkte fra København til Sønderborg, hvor en lejebil venter på jer. Herefter går turen til Comwell Sønderborg, hvor I skal overnatte og nyde en sønderjysk gourmetaften den første aften. Dag to er på egen hånd og frit valg blandt de deltagende restauranter om aftenen.

Med en betagende udsigt over den smukke Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel. Blot 5 km fra Gråsten og kun 10 minutters kørsel fra den tyske grænse og motorvej E45 finder du her den unikke, historisk perle omgivet af idyl i en afslappende atmosfære.

På Comwell Sønderborg, med sin beliggenhed direkte ud til stranden og kun 250 meter fra centrum, kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Vi har blandt andet det økologiske bronzemærke og et stærkt fokus på bæredygtig, klima og økologi.

Gram slotskro er over 300 år gammel og historiens vingesus siver gennem væggene. Restauranten er holdt i samme stil og man fornemmer charmen så snart man træder ind af døren.

Hotel Norden ligger lige ned til Haderslev Dampark, som er et skønt sø- og parkområde i centrum af Haderslev. Fra den niveauopdelte restaurant er der en unik panoramaudsigt over området.

Gastronomi med lokale råvarer. Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. Sønderjyllands Gourmetuge, giver dig en unik mulighed for, at prøve en 3 retter menu på Fakkelgaarden til kun 230 kr

I Skærbæk Feriecenter i Sønderjylland er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Vi har de perfekte rammer til din næste mini-ferie eller ferie i Sønderjylland, uanset hvad du har lyst til: At svømme, lege, træne – eller bare have det sjovt.

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i Sønderjylland i “Danmarks hyggeligste feriecenter”. Vi ligger i Skærbæk mellem Tønder og Ribe – lige ved Rømø-dæmningen og her er aktivitetsmuligheder for alle aldre – unge som gamle.

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.