Sønderjyske feriepakker


Tag en før-juletur til Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du helt perfekte faciliteter for alle aldre. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads.

Hvis du er på udkig efter aktive oplevelser i helt unikke faciliteter, er ACTURE PARK det ideelle feriested for dig. ACTURE PARK byder på et væld af involverende oplevelser i et fantastisk naturområde og i fascinerende sportsanlæg.

Tag med på en forunderlig tidsrejse når turen går til Haderslev, ”Nordens Wittenberg”, og UNESCO-byen Christiansfeld. Ikke blot en by, men to byer, kan opleves med de verdenshistoriske briller på! Uanset om du vælger at starte i Christiansfeld eller Haderslev, så garanterer vi dig en spændende dag med guidede rundvisninger i begge byer inklusiv frokost og kaffe med Luther Lagkage. Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere. Vælg mellem følgende dage: 02. maj 2017 26. maj 2017

Tag med på en forunderlig tidsrejse når turen går til Haderslev, ”Nordens Wittenberg”, og UNESCO-byen Christiansfeld. Ikke blot en by, men to byer, kan opleves med de verdenshistoriske briller på! Uanset om du vælger at starte i Christiansfeld eller Haderslev, så garanterer vi dig en spændende dag med guidede rundvisninger i begge byer inklusiv frokost og kaffe med Luther Lagkage. Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere. Vælg mellem følgende dage: 17. april 2017 05. juni 2017

Overnatning fra torsdag til søndag inkl. 1 billet pr. person til Universe fredag. Bo i luksus ferieboliger fra torsdag til søndag inkl. fri entré til badeland, wellness, fitness, børnebumler samt slutrengøring. Prisen er ekskl. el og vand. Billetten til Universe skal indløses fredag.

Oplev krigen i 1864 på Historiecenter Dybbøl Banke, fordyb dig i historien på Sønderborg Slot og tag så tilbage til fremtiden for at besøge oplevelsesparken Universe. Du overnatter på Danhostel Sønderborg-Vollerup, som er et af Sønderjylland moderne vandrerhjem.

Pris gyldig fra on 01 mar 2017 - sø 31 dec 2017
Gå på den historiske og smukke Gendarmsti. Planlæg selv din tur med valg af overnatningssteder, forplejning samt mulighed for gratis bagagetransport til næste overnatningssted. Du skal have mindst 2 overnatninger hos de omfattede overnatningssteder. Alle overnatningssteder tilbyder morgenmad enten som buffet eller bakke. Der er mulighed for at købe aftensmad enten på stedet eller indenfor en radius på 1 km

Bliv forkælet med god mad og skønne omgivelser efter en lang dag i naturen og på golfbanen på vores 4-stjernede vandrerhjem.

Bliv forkælet med god mad og skønne omgivelser efter en lang dag i naturen og på golfbanen på vores 4-stjernede vandrerhjem.

Bliv forkælet med god mad og skønne omgivelser efter en lang dag i naturen og på golfbanen på vores 4-stjernede vandrerhjem.

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter byder velkommen til året STORE julekoncert med Jesper Lundgaard og Birthe Kjær. Aftenen indledes med en lækker buffet, der får smagsløgene på overarbejde. Efterfølgende indtager Jesper Lundgaard scenen. Han er garant for sang af højeste klasse og med sin smukke stemme, smil og livsglæde er han et populært navn på landets scener.

Med en polterabend på Rømø, kan I sikre jer en fart over feltet dag, hvor vi sørger for underholdning og de perfekte rammer til en polterabend. Det er med 3 timers powerkite kursus på stranden efterfulgt af wellness og overnatning på Enjoy Resort.

Et bryllup fyldt med romantik! I et unikt samarbejde med ”A Danish Wedding” tilbydes denne Delight Bryllupspakke, hvor alle formaliteter i forbindelse med jeres bryllup bliver forberedt og tilrettelagt af en professionel lokale bryllupsarrangør. Pakken inkluderer også brudebuket, frisør og make-up samt overnatning. I skal derfor kun koncentrere jer om at nyde den store dag.

Luksusbryllup: Bliv viet i smukke og romantiske omgivelser i Sønderjylland! I et unikt samarbejde med ” A Danish Wedding” tilbydes denne Deluxe Bryllupspakke, hvor jeres bryllup bliver forberedt og tilrettelagt af en professionel bryllupsarrangør. Foruden jeres helt personlige bryllupsarrangør inkluderer pakken professionel opsætning af brudens hår samt make-up, brudebuket, fotografering og bryllupsophold. I skal derfor kun koncentrere jer om at nyde den store dag.

I et unikt samarbejde med A Danish Wedding tilbydes denne Standard Bryllupspakke, hvor alle formaliteter i forbindelse med jeres bryllup bliver forberedt og koordineret af vores lokale og professionelle bryllupsarrangør fra ”A Danish Wedding”. Den mere festlige del af planlægningen står I selv for.

Kombiner overnatning med sønderjysk kaffebord. Nyd en eller flere overnatninger i centrum og se Tønders smukke bymidte samtidig. Tag derefter ud og gå en tur på diget/ Højer sluse og end på Hohenwarte og få en god gang Sønderjysk kaffebord med det hele.

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i Sønderjylland i “Danmarks hyggeligste feriecenter”. Vi ligger i Skærbæk mellem Tønder og Ribe – lige ved Rømø-dæmningen og her er aktivitetsmuligheder for alle aldre – unge som gamle.

Min reservation

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.