Musik på Gram Slot

Område: Gram
Slotsvej 54, 6510 Gram (Vis kort)
Sted:
Kategori: Events

Koncert med den bedste musik fra 80´erne og 90´erne. Kom og vær med til et brag af en fest med Sko & Torp, Erann DD og Anne Dorte Michelsen og Marie Bramsen fra Tøsedrengen.

I 80´erne og 90´erne blev der skrevet det ene store hit efter det andet - musik der stadig bliver spillet i radioen, til fester og vi kan alle synge med på sangene. Sange, der blandt andet er skrevet af Erann DD, Sko & Torp og Tøsedrengenes Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen.
Gram Slot har inviteret disse dygtige musikere til at spille en stor koncert, hvor 2 årtiers store hits bliver hovedingredienserne for en fantastisk sommeraften.
"Open Air" afholdes i forlængelse af vores store Biltræf, som starter kl. 10.00.

Kontaktoplysninger

Adresse
Slotsvej 54
Postnummer
6510
By
Gram
Telefon nummer (booking)
+45 74820040
Email
cathrine@gramslot.dk

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

3 skønne dage ved Vadehavet

Afstand: 24,2 km
– et skønt miniophold for voksne med oplevelser Tag et miniophold i Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du de helt perfekte faciliteter, også for +50 gruppen. Vores miniophold byder på overnatning i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 27,1 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 27,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.