Kørsel med veterantog Haderslev - Vojens

Adresse: Gåskærgade 26, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Gåskærgade 26, 6100 Haderslev

Fut fut – veterantoget kører ad den smukke bane mellem Haderslev og Vojens. Kom og oplev en togtur som på oldemors tid. Bænkene er lidt hårde, komforten er ikke den samme som i dag, men toget tøffer stille og behageligt gennem det smukke landskab.

Oplev den hyggelige stemning med en tur tilbage i tiden i et veterantog. Tag del i en ægte kulturskat, som giver en unik historisk oplevelse for både børn og voksne. Nyd den smukke natur langs banestrækningen, som har forbundet Haderslev med Vojens siden år 1866. Toget kører mellem Haderslev Bystation (ved Rådhuset) og Vojens Banegård. Undervejs holder toget i Hammelev og Styding. Alle billetter er returbilletter.

Veterantoget ser ud som et typisk sidebanetog i 1930’erne, 40’erne og 50’erne. Vognene er trævogne med åbne ende perroner, som fra begyndelse af forrige århundrede. Vognene bliver trukket af de dengang moderne diesellokomotiver eller et af de små damplokomotiver.

ALLE BILLETTER ER RETURBILLETTER

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12,3 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 1,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 1,2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.