Frokostplatte på Krusmølle

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa Dato: Onsdag 6 sep 2017 - søndag 22 okt 2017 Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa

Krusmølle ligger i et naturskønt område midt imellem strand og skov. Træd indenfor og lad dig inspirere af en spændende livsstilsbutik, der også præsenterer et stort udvalg af lokale fødevarer. Slut dit besøg af i Fru Loffs café.

I Fru Loff's café serveres en frokostplatte med hjemmelavede specialiteter.

Fru Loffs Cafe er indrettet med gamle møbler og effekter. Læn dig tilbage i en af de magelige stole og kig i SE og HØR fra 1958 - eller i bøger og moderne tidsskrifter om mad og bolig. Har du lyst til at byde familie eller venner velkommen til "bondens bedste bord", så brug den hyggelige café - eller terrassen, når solen skinner.
På Fru Loffs frokostplatte findes hjemmelavet pålæg, som bliver serveret med velduftende nybagt brød. Frokostplatten lever sit liv i takt og pagt med sæsonens råvarer. Derfor er den i konstant forandring, men altid med et udvalg af salater, pålæg, suppe og fisk. Bliv overrasket og nyd årstidens frokostplatte.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
Overnatning

Genner Hoel Camping - Hytter

Afstand: 11,7 km
Genner Hoel Pandekagehus og Camping ligger i det sønderjyske mellem Aabenraa og Haderslev. Fra Genner Hoel er der en skøn vandrerute igennem skoven i kuperet terræn. Genner Bugt og Kalvø kan nås på 45 minutter hvis man går igennem skoven. Der er kun 3 km til vandet fra pladsen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.