Frokostplatte på Krusmølle

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa

Krusmølle ligger i et naturskønt område midt imellem strand og skov. Træd indenfor og lad dig inspirere af en spændende livsstilsbutik, der også præsenterer et stort udvalg af lokale fødevarer. Slut dit besøg af i Fru Loffs café.

I Fru Loff's café serveres en frokostplatte med hjemmelavede specialiteter.

Fru Loffs Cafe er indrettet med gamle møbler og effekter. Læn dig tilbage i en af de magelige stole og kig i SE og HØR fra 1958 - eller i bøger og moderne tidsskrifter om mad og bolig. Har du lyst til at byde familie eller venner velkommen til "bondens bedste bord", så brug den hyggelige café - eller terrassen, når solen skinner.
På Fru Loffs frokostplatte findes hjemmelavet pålæg, som bliver serveret med velduftende nybagt brød. Frokostplatten lever sit liv i takt og pagt med sæsonens råvarer. Derfor er den i konstant forandring, men altid med et udvalg af salater, pålæg, suppe og fisk. Bliv overrasket og nyd årstidens frokostplatte.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 11,7 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.