Snorkelsafari.dk - Oplevelser og jagt under overfladen

Adresse: Gammelbrovej 70, Haderslev 6100 Vis kort

Adresse: Gammelbrovej 70, Haderslev 6100

Oplevelser under overfladen med undervandsjagt og undervandsfotografi. Der benyttes IKKE iltflasker, men kun våddragt og snorkeludstyr. Derfor kan alle, være med.

Undervandsjagt er fiskeri med håndspyd eller harpun, og foregår både i dagslys og om natten med lygter, og oftest på lavt vand.

Snorkelsafari i Danmark, byder på store oplevelser, som du og din familie aldrig glemmer og som er tilgængelige hele året rundt, da våddragten holder dig varm. Det er nemt og sikkert at snorkle, og i Danmark kræver det ikke andet end et fisketegn hvis du også vil fiske med en harpun.

I Danmark har vi helt fantastiske forhold, når det drejer sig om undervandsjagt. Det skyldes, at de indre danske farvande er meget næringsrige, rene og generelt ikke særligt dybe. Derfor har vi helt utroligt meget potentielt fiskevand, med masser af fisk, der kan nås med svømmefødder og snorkel.

Snorkelsafari.dk tilbyder guidede aktiviteter netop der hvor du og din familie tilbringer ferien i Danmark. Alt udstyr såsom våddragter, snorkeludstyr og harpuner kan lejes hos os. Hvis I har lyst til at lære at rense, filetere og tilberede fangsten, så kan I tilkøbe en seafoodsafari. Her tilbereder vi fisk, muslinger, rejer eller andet godt fra havet over gasblus direkte på stranden. Frisk, hjemmefanget fisk smager bare bedre, og gør en god oplevelse endnu bedre. Du kan læse mere om undervandsjagt, snorkelsafari og vores andre produkter på hjemmesiden www.snorkelsafari.dk

Snorkelsafari.dk tilbyder guidede oplevelser og jagt under overfladen hele året rundt, og er åben alle fredage fra kl. 16.00 til søndage kl. 16.00 samt alle dage i ferier og Helligdage.

Det er ikke nødvendigt at leje udstyr hvis man medbringer udstyr selv
Ønskes større grupper, kontakt da admin@snorkelsafari.dk

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 15,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 15,2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Hotel

Hotel Brummers Anneks på Aarø

Afstand: 2,3 km
Hotel Brummers Anneks er et lille eksklusivt hotel beliggende 400 m fra færgelejet. Hotellet indeholder 4 individuel indrettede suiter med egen gårdhave eller altan.