Kombineret By-og Ringridertur

Adresse: Sønder Havnegade, 6400 Sønderborg Dato: Fredag 12 jul 2019 - søndag 14 jul 2019 Vis kort

Adresse: Sønder Havnegade, 6400 Sønderborg

Byvandringen starter kl. 12.00 ved Ringriderstatuen, og går bl.a. gennem de gamle bydele med Jugendstilhuse, og vi hører om det nye, der sker.

Vi besøger Ringridermuseet, hvor vi bliver festligt modtaget af en kyndig fortæller om ringriderhistorien. Rundvisningen slutter efter ca. 2 timer på Ringriderpladsen, hvor der er gratis adgang for deltagerne, og som her får en kort rundvisning.

Start med at se det store ringrideroptog kl. 11.30 der udgår fra slotspladsen og kommer lige forbi Ringriderstatuen.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    +45 423555

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel 6400

Afstand: 1,9 km
Hotel 6400 er et trestjernet hotel i udkanten af Sønderborg tæt ved skov og strand; men kun cirka 1,5 km fra det pulserende liv i Sønderborgs centrum. Hotel 6400 er minimalisme på alle planer. Selv navnet er reduceret til byens postnummer.
Hotel

Hotel Arnkilhus Garni

Afstand: 824 meter
Garni hotel med atmosfære. Hyggelig morgenmadsrestaurant. - Stor terrasse - Central beliggenhed - 5 min. til byens gågade - Hyggelige værelser med TV til rimelige priser. - Fri internet
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 552 meter
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.