Kombineret By-og Ringridertur

Adresse: Sønder Havnegade, 6400 Sønderborg Dato: Fredag 6 jul 2018 - søndag 8 jul 2018 Vis kort

Adresse: Sønder Havnegade, 6400 Sønderborg

Byvandringen starter kl. 12.00 ved Ringriderstatuen, og går bl.a. gennem de gamle bydele med Jugendstilhuse, og vi hører om det nye, der sker.

Vi besøger Ringridermuseet, hvor vi bliver festligt modtaget af en kyndig fortæller om ringriderhistorien. Rundvisningen slutter efter ca. 2 timer på Ringriderpladsen, hvor der er gratis adgang for deltagerne, og som her får en kort rundvisning.

Start med at se det store ringrideroptog kl. 11.30 der udgår fra slotspladsen og kommer lige forbi Ringriderstatuen.

Vis mere

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    +45 423555

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gammelmark Strand Camping

Afstand: 4,3 km
Gammelmark Strand Camping er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 552 meter
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 285 meter
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.