Fællesbillet til Museum Sønderjyllands afdelinger

Adresse: Aastrupvej 48 A Haderslev, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Aastrupvej 48 A Haderslev, 6100 Haderslev

Museum Sønderjylland varetager fortællingen om Sønderjyllands historie, arkæologi, natur- historie og kunst. Fællesbilletten giver adgang til museets afdelinger i 14 dage. Historiecentret på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og udstillingen i Hjemsted Oldtidspark er IKKE en del af fællesbilletten.

Museets afdelinger er spredt over hele Sønderjylland, og de dækker tilsammen historien om den kulturelle enhed, der kaldes Sønderjylland og den spændende baggrund for grænseområdets historie og udvikling.

Hvis du vil vide mere om Museum Sønderjylland og vores afdelinger så besøg museets hjemmeside på www.museum-sonderjylland.dk. Her kan du se adresser, åbningstider, telefonnumre, beskrivelse af den enkelte afdeling og meget mere.

Du kan også se de mange forskellige muligheder for at kombinere besøg og billetter på de enkelte afdelinger og ikke mindst de mange oplevelser som fællesbilletten giver adgang til.

BEMÆRK at de enkelte afdelinger af Museum Sønderjylland kan have andre åbningstider end de, der er nævnt her. Vi anbefaler derfor, at man finder åbningstider på www.museum-sonderjylland.dk

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 1,8 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 1,8 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12,4 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro