Juleplatte på Krusmølle

Adresse: Krusmøllevej 10, Aabenraa 6200 Dato: Lørdag 21 okt 2017 - lørdag 23 dec 2017 Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, Aabenraa 6200

I Fru Lofffs cafe kan du få en super dejlig juleplatte med lokale lækkerier.

Kom og oplev den helt særlige stemning til Jul på Krusmølle.

Julemarkedet er blevet en legendarisk tradition, som involverer alle husets aktiviteter: Café og butik, mad og vin. Oplev, bliv inspireret og kom i julestemning. På 2000 m2 sælges frække nisser, fromme engle, glaskugler i forvandlingsfarver og juleeffekter, som man ikke har fantasi til at forestille sig.

I løbet af november og december besøges juleudstillingen af ca. 30.000 gæster. Arrangementet er blevet lidt af et tilløbsstykke og mange vender tilbage år efter år. Både i butikken og cafeen er produktionen slået over på julehygge, og man bliver bestemt ikke skuffet, hvis man kører langt efter juleoplevelse for hele familien i det sønderjyske.

Jul på Krusmølle har åbent alle ugens 7 dage kl. 10:00-18:00, fra den 21/10 til 30/12 (Lukket D.24 og 25 december)

Det er en rigtig god idé at bestille bord inden du kommer, hvis du vil være sikker på at få plads i caféen.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    45 74686172

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Overnatning

Genner Hoel Camping - Hytter

Afstand: 11,7 km
Genner Hoel Pandekagehus og Camping ligger i det sønderjyske mellem Aabenraa og Haderslev. Fra Genner Hoel er der en skøn vandrerute igennem skoven i kuperet terræn. Genner Bugt og Kalvø kan nås på 45 minutter hvis man går igennem skoven. Der er kun 3 km til vandet fra pladsen.