En By i Ruiner – en 1864 byvandring igennem Sønderborg

Adresse: Perlegade 50, 6400 Sønderborg Dato: Tirsdag 17 okt 2017 - tirsdag 17 okt 2017 Vis kort

Adresse: Perlegade 50, 6400 Sønderborg

Byturen bringer os forbi bygninger med historisk tilknytning til 1864 og steder hvor bomberne faldt og lagde byen i ruiner.

Den 2. og 3. april 1864 beskød de preussiske kanonstillinger på Broagerland Sønderborg. Ca. 1/3 af Sønderborg blev ødelagt som følge af bombardementet, og beboerne måtte flygte fra byen. Guiden fortæller om de danske stillingers placering, og giver eksempler på indbyggernes tab og lidelser under bombardementet.


Sprog: Dansk og tysk
Varighed ca. 2 timer

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 474 meter
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 377 meter
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.
Camping

Gammelmark Strand Camping

Afstand: 4,6 km
Gammelmark Strand Camping er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.