Sønderborg Golfklub

Adresse: Gundstrup 2, 6440 Augustenborg Vis kort

Adresse: Gundstrup 2, 6440 Augustenborg

På øen Als, ikke langt fra Sønderborg og Augustenborg, ligger Sønderborg Golfklub.

"Nyd en dejlig golfrunde og den skønne alsiske natur - En udfordring for alle - vælg mellem 4 tee steder" Golfbanen er omkranset af naturskønne områder, og grænser op til et fredet vandområde, hvor man kan opleve store rovfugle og vildgæs.

Tidligt om morgenen kan man opleve rådyr og ræve. I banens søer er der karper, som deler føden med de store svaner, som hersker i både sø– og baneområdet. Der er en storslået udsigt over våd– og naturområdet Miang Dam, og banen har et spændende og afvekslende hulforløb, i et let kuperet terræn med gamle læhegn og åbne engstrækninger. Banen er let at gå, og kan spilles hele året når vejret tillader det.

Tidsbestilling kan foretages via Golfboks ca. 14 dage inden ankomst - ellers kontakt sekretariat for tidsbestilling.
Ring til +45 74473797

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Sønderborg Vollerup

Afstand: 4,9 km
Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.
Overnatning

Danhostel Sønderborg Vollerup - Feriehytter

Afstand: 4,9 km
Danhostel Sønderborg Vollerup - Feriehytter er det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.
Shelters

Hø-Hotel Dreiers

Afstand: 6,5 km
Bo på Dreiers hø-hotel ved naturcampingpladsen i Nørreskoven og vågn op til en fantastisk udsigt over Lillebælt!